Contacte

"IUVAS" SRL

str. Mesterul Manole 9
mun. Chisinau, MD 2023, Moldova                             
c/f 1003600045603, TVA 0401356

 

BC  "Moldova-Agroindbank"" S.A. fil.nr.29 Chisinau

Cont bancar: 22512157242

BIC: AGRNMD2X481

IBAN: MD47AG000000022512157242                                                      

  Compania IUVAS are deosebita plăcere să invite pentru colaborare reprezentanţi regionali, de pe întreg teritoriul Republicii  Moldova. Brandul nostru este unul cunoscut de o bună parte din populaţia ţării , dovada sunt numeroasele studii şi investigaţii la nivel reginal, efectuate de către noi. Cumpărătorii nu ezită să ne caute pentru produsele noastre calitative, ce sunt create conform ultimelor tendinţe ale modei, în culori unice, dar cel mai important, e preţul foarte accesibil al acestora.
  Însă, pe lîngă, produsele excelente oferite, parteneriatul pe care vi-l propunem înseamnă, dincolo de un contract de vînzare-cumparare, grija continuă a furnizorului faţă de clientul său.
Noi garantăm o deservire de cea mai înaltă calitate a clienţilor corporativi, organizarea oportună şi promtă a livrărilor, informarea exactă privind asortimentul produselor, politica de preţ.
Scopul nostru e să asigurăm consumatorii finali cu posibilitatea de a găsi mărfurile companiei în orice punct al Moldovei.
Pentru a vă putea oferi cele mai bune condiţii pentru afacerea dumneavoastră, nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa de e-mail:

cristina.iuvas@yahoo.fr sau la numărul de telefon (+373 22) 47-80-29.

Serviciul Grija faţă de Clienţii Iuvas
Principiul de bază al funcţionării Serviciului Grija faţă de Clienţii Iuvas – o abordare individuală a fiecărui cumpărător, ce se adresează. Specialiştii companiei vor încerca să înţeleagă, să intre în esenţa problemei dvs şi să o soluţioneze cît mai rapid posibil.
Aici vă puteţi adresa pe marginea oricăror subiecte/întrebări, legate de programul de lucru a magazinelor de firmă, consultaţii cu privire la asortimentul produs, preţurile fixate, dar şi alte întrebări care prezintă interes pentru dumneavoastră. 
Suntem bucuroşi să recepţionăm şi careva sugestii, idei sau chiar reclamaţii, toate pentru o îmbunătăţire continuă a calităţii produselor şi serviciilor oferite de „Iuvas” SRL.

Tel./fax: (+373 22) 47-80-29

E-mail: cristina.iuvas@yahoo.fr

 

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®