Arhiva
Popular Posts

Noutati

Noutati

Ghid pentru bărbați: Cum asortăm șosetele

by .

Pe lângă asta, fiecare bărbat cu puțin interes pentru moda zilelor noastre crede că, purtând niște șosete în culori puternice, e suficient să iasă ân evidență și să primească aprecieri pentru stilul vestimentar. Însă nu e tocmai așa. Există câteva reguli, trucuri și tehnici simple cu ajutorul cărora nu te vei întreba dacă ai luat decizia corectă, atunci când asortezi șosetele cu ținuta. La urma urmei, cu siguanță aveți lucruri mai importante la care să vă concentrați decât pe problema șosetelor care se potrivesc sau nu cu un costum. Dar mai întâi să aruncăm o privire pe roata culorilor- pri..

Read more...

Cum să speli un tricou cu imprimeu în 5 pași!

by .

1. Întoarce-l pe dos Acest sfat este valabil pentru aproape orice material textil pe care îl bagi în mașina de spălat. Imprimeul va fi astfel protejat și nu va intra în contact cu suprafețele dure ale cuvei de spălare și nici nu se va atinge de celelalte haine. 2. 30 de grade Celsius Sunt tricouri, nu salopete de lucru în fabrică, deci nu este nevoie să fie spălate la o temperatură aproape de fierbere. Alege un program de spălare „lejer” și lasă mașina să își facă liniștită treaba. 3. Nu spăla tot șifonierul deodată Nu este indicat să speli mai ulte haine decât permite capacitat..

Read more...

Cum îmbraci un nou-născut vara?

by .

Crema sau loțiunea de protecție solară Înainte de a îmbrăca bebelușul cu orice fel de hainuță, ia loțiunea cu protecție solară și dă-i pe toate zonele pielii care urmează să fie expuse la soare. Asigură-te că loțiunea este potrivită vârstei lui și că ai permisiunea pediatrului pentru a o aplica. Există situații medicale care nu permit aplicarea unei astfel de creme sau nou-nascuți cu o piele mult prea sensibilă și care trebuie protejati prin alte masuri de efectele nocive ale soarelui. Body-ul, piesa vestimentară de bază Body-urile sunt piesele vestimentare de bază pentru orice ..

Read more...

7 moduri interesante în care să porți un tricou alb

by .

Tricoul alb este nelipsit din garderoba ta și devine de multe ori prima opțiune pentru o ținută casual, în asociere cu o pereche de jeanși. Dar există multe alte moduri în care să porți tricoul alb, astfel încât să obții o ținută șic. Iată câteva idei pentru outfituri interesante: Tricou alb cu sacou, jeanși și sandale Tricoul tău alb merge de minune cu blugii, așa cum sigur știi deja. Dar chiar și o astfel de ținută aparent plictisitoare se poate transforma într-una stylish. Asociază cu un sacou și o pereche de sandale cu barete subțiri, iar rezultatul va fi impresionant. Un sacou clasic,..

Read more...

Cum îmbraci un nou născut vara

by .

Cum îmbraci un nou-născut vara?   Sezonul de vară vine la pachet cu o mulțime de pericole pentru sănătatea copilului. Soarele arzător și ultravioletele îi expun pielea la arsuri și la diferite forme de cancer, căldura excesivă il predispune la deshidratare și la supraâncălzire, iar dacă hăinuțele nu sunt potrivite, există riscul iritațiilor și eczemelor pe piele.   Crema sau loțiunea de protecție solară Înainte de a îmbrăca bebelușul cu orice fel de hainuță, ia loțiunea cu protecție solară și dă-i pe toate zonele pielii care urmează să fie expuse la soare. ..

Read more...

Cum ne protejăm copii de caniculă

by .

Cum să ne protejăm copiii de caniculă  Vara își face de cap. E greu și pentru adulți, dar mai ales pentru copii să facă față unor temperature ridicate. Oriunde te-ai ascunde canicula te pândește și e foarte greu să te răcorești măcar puțin. Până și casa se transformă într-un cuptor iar contactul cu frigiderul te face brusc să regreți că nu ești un aliment care să stea confortabil pe rafturile sale. Iată ce putem face pentru a ne ajuta copiii să treacă cu bine peste orele și zilele de caniculă. 1. Racoriți casa Țineți geamurile deschise pe timpul nopții și închideți-le de cum răs..

Read more...

Pericolul la care te expui dacă porţi haine din materiale sintetice

by .

Garderoba unui om obișnuit nu mai arată ca acum câțiva zeci de ani, când materialele la modă erau doar cele din bumbac, mătase, in, cânepă, lână, bambus. Atât femeile cât și bărbații obișnuiau să își facă hainele la croitorie cu materiale cumpărate. Din păcate, astăzi acest lucru nu mai este la modă. Astfel că, alegem haine din magazine fără să ne uităm neapărat la materiale. În plus, există multe materiale sintetice, care sunt la modă în zilele noastre. De aceea, foarte multă lume suferă de iritații ușoare ale pielii, mâncărimi, urticarii sau eczeme pe piele fără să știe cauza. Evit..

Read more...

21 Iunie- Ziua Mondială a Soarelui

by .

  Pe 21 iunie 2016, se serbează Ziua mondială a Soarelui. Este o sărbătoare anuală instituită de Societatea Internațională pentru Energie Solară și are drept scop principal popularizarea posibilităților de utilizare a energiei solare. Potrivit astronomilor, Soarele este o sferă gazoasă gigantică, în vârstă de patru miliarde și jumătate de ani, stea care plutește pe un braț spiralat al Căii Lactee, printre miliarde de alte stele. Soarele are un diametru de 1.392.684 km și o masă de 2 miliarde de tone. Temperatura la suprafața Soarelui este de aproximativ 5.500 grade Celsius..

Read more...

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®