Arhiva
Popular Posts

Rose Quartz si Serenity, culorile anului 2016

by .

 

Pentru prima oară în istorie, Institutul Pantone pentru culori a anunţat pentru anul 2016 două culori –– Rose Quartz şi Serenity - ca fiind culorile anului.

 

Cele două culori ies în evidenţă separate, dar combinate sunt o formula excelentă  pentru bijuterii, make-up şi design de interior.  Împreună, Rose Quartz şi Serenity echilibrează îmbrăţişarea caldă a tonurilor de roz cu liniştea reconfortantă şi rece a tonurilor de bleu. Institutul Pantone a explicat că a observant că tot mai mulţi oameni vor să găsească un sentiment de linişte interioară şi o stare generală de bine şi aceste două culori reprezintă tocmai aceste idealuri.

Deşi culoarea anului trecut marsala aduce în mod evident o notă de toamnă, cele două nuanţe alese pentru 2016 merg de minunte în orice anotimp! Iarna, poţi alege să combini plovere călduroase în oricare dintre cele două culori cu o haină în culori neutre. Primăvara, Rose Quartz şi Serenity pot fi combinate cu motive florale, în timp ce vara vor conferi o latură caldă unor rochii diafane, cu siluetă fluidă .

Pantone sugerează să combinaţi cele două culori ale anului 2016 cu pasteluri, culori calde sau nuanţe pământii

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®