Arhiva
Popular Posts

Ce culori ţi se potrivesc în funcţie de nuanţa pielii

by .

Probabil ai remarcat deja că unele culori îţi vin mai bine, iar altele nu te avantajează în mod special. Ghidează-te după sfaturile noastre pentru a-ţi pune în evidenţă cât mai bine tenul.

 

Ten deschis la culoare/palid
Poartă: bleu, argintiu, turcoaz, blush

Pastelurile, precum rozul pudrat (blush), ori bleu-ul suav se îmbină perfect cu tonul delicat al tenului palid, complimentându-l. Argintiul se potriveşte la fix cu tonul rece al pielii palide, oferindu-i un glow sofisticat. Turcoazul (precum şi nuanţele apropiate de albastru şi verde) aduc căldură tenului în tonuri reci, fără a intra în conflict cu nuanţa acestuia.

Ten mediu/măsliniu

Poartă: gri deschis, kaki, roşu, alb

Tenul mediu sau cel bronzat este pus cel mai bine în evidenţă de nuanţele de kaki şi alb. De asemenea, roşul aprins, precum şi griul deschis fac pereche excepţională cu o piele măslinie.

Ten închis la culoare/oliv
Poartă: nuanţe neon, vişiniu, galben canar, camel

Tenul oliv arată senzaţional în mix cu nuanţe tari, îndrăzneţe, precum corai neon, ori galben canar. Dacă tonurile puternice nu sunt pe gustul tău, încearcă un vişiniu sofisticat, ori tonuri de beige/camel/nisip.

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®