Arhiva
Popular Posts

Paleta cromatică de primăvară

by .

 

Institutul Pantone, cel care da ora fixă în materie de culori și combinații specifice fiecaărui an și sezon, ne prezintaă paleta cromatică a primaăverii 2016. Culorile de anul acesta sunt, calde, ușor moderate, imbie la relaxare.

 

O paletă unisex

Femeie sau bărbat, poți purta fără nicio problemă culorile pe care le propun experții. Sunt nuantțe vesele, optimiste, iar culoarea anului este, de fapt, 2 în 1, dar fiecare cu personalitatea și individualitatea sa.

 

Rose Quartz

Un ton soft de roz ce seamanî cu un apus calm și liniștit al unei primăveri târzii. Gândește-te la bujorii „grași” cu petale fine, roz sau la obrajii adolescentelor. Îmbracă o rochie usoară de această culoare, folosește nuanța pentru a-ți machia pleoapele, combin-o cu tonuri de gri, dar și cu nemuritorul negru.

 

Peach Echo

O culoare unică, foarte potrivită pentru nunțile care vor avea loc în sezonul primavară/vară. Vorbim despre o „nuană prietenoasă”, accesibilă, o variantă mai temperată a oranjului. Gândește-te la o fustă creion sau la o cămașă în această culoare, combinatp cu o pereche de jeansi.

 

Serenity

La fel ca cerul de deasupra noastră, acest ton de albastru induce o stare de calm, chiar și în vremuri tulburi. Este o nuanță aerată, relaxată și o poți adapta fără probleme. O pereche de sneakersi sau o pereche de pantofi stiletto de lac în această nuanțp reprezintă cea mai bună alegere.

 

Snorkel Blue

Inspirată de adâncul oceanelor, această nuanță de albastru transmite energie și ne duce cu gândul la viața marină, la vacanțele interminabile și la leneveala de dimineață până seara.

 

Buttercup

Daca îți place vara sau este anotimpul taău preferat, atunci sigur te vei îndrăgosti de această culoare încp din primavară. Este îndrazneață, solară, altfel, o adevarată provocare. O pereche de tenisi, o pereche de colanți sau un T-shirt simplu în această culoare te va ajuta sa fii în trend in 2016.

 

Limpet Shell

Mai apropiată de familia verdelui decat de cea a albastrului, aceasta este o culoare modernă, fresh, care se va vedea foarte bine daca va fi purtată în varianta unei cămăși de bumbac sau a unor pantofi din piele întoarsă.

 

Lilac Gray

Ca în orice sezon, se simțea nevoia și a unei nuanțe neutre, un lila murdar, dar clasic, elegant. Se potrivește foarte bine pe rochiile cu parfum retro, este o culoare distinsă și foarte elegantă.

 

Fiesta

Un altfel de roșu, care ne cheamă sa exploram si sa descoperim lumea de langa noi, să petrecem de dimineață până seară, să ne întâlnim cu prietenii. Optează pentru o pereche de pantaloni office sau pentru un trenci cu cordon în talie în această nuanță.

 

Iced Coffee

Frappé rece cu lapte, cam așa am putea descrie culoarea, una neutră, însă naturală, ce poate fi combinată într-o mulțime de feluri. Se poartă vestele, rochiile tricotate de această culoare, dar și pantalonii care imită pielea de căprioară.

 

Green Flash

Purtăm natura în inimile noastre, chiar dacă locuim în marile orașe. Verdele ne inspiră și ne dă o stare de bine, așa că de ce să nu-l purtăm pe genți și, în general, accesorii?

 

 

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®