Arhiva
Popular Posts

Află cu ce poți asorta pantalonii scurți cu talie înaltă

by .

 

Când mercurul urcă vertiginos în termometre cauți cele mai lejere și mai răcoroase haine, iar pantalonii scurți sunt mereu între preferințe. Învață asortezi pantalonii scurți cu talie înaltă!

 

Pantalonii scurți cu talie înaltă sunt un accesoriu vestimentar aflat în tendințe în vara aceasta. Sunt ușor de accesorizat, așa că nu va mai trebui să pierzi timp prin magazine și să-ți cauți haine care să se potrivească doar lor. Așadar, iată cu ce haine și accesorii din garderobă îi poți asocia.

 

O cămașă albă

Cu siguranță ai prin dulap o cămașă albă, simplă. Ei bine, aceasta merge de minune cu o pereche de pantaloni scurți negri. Bagă cămașa în pantaloni și vei obține un look în tendințe. Nu mai ai nevoie decât de o geantă neagră și o pereche de sandale comode.

 

O geacă de piele

Dacă ți-ai achiziționat o pereche de pantaloni scurți înflorați, atunci este bine ca în partea superioară a corpului să mizezi pe haine într-o singură culoare și cât mai închise, cum este negrul. O bustieră și o geacă de blugi îți vor completa înfățișarea.

 

O bluză largă

Bluzele supradimensionate sunt și ele la modă în acest sezon. La pantalonii scurți din blugi poți asorta o bustieră albă, iar pe deasupra poți accesoriza o bluză cât mai largă, de preferință cu modele florale.

 

Cămașă în carouri

Este acea cămașă pe care o porți în zilele în care vrei să te simți cât mai comod. Ei bine, dacă o legi în talie va arăta minunat alături de pantalonii tăi scurți. Dacă ieși la plimbare cu prietenii în aer liber îți poți completa ținuta cu o pereche de ghete sau de teniși.

 

Bluză din dantelă

Vrei să ai un aer cât mai romantic? Atunci alege o pereche de pantaloni scurți albi, la care să asortezi o bluză albă din dantelă. Accentuează-ți talia cu o curea și cu siguranță toată lumea va întoarce capul după tine pe stradă.

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®