Arhiva
Popular Posts

Cum și cu ce se poartă cămașile în 2016?

by .

Ce modele de cămăși 2016 trebuie să alegi?

Cele mai frumoase modele de cămăși sunt bineînțeles, cele clasice, în nuanțe de alb sau de negru, cele din denim, dar și cele în nuanțe pastelate de albastru sau de roz. Imprimeurile sunt și ele cele mai trendy atunci când vine vorba despre cămăși, dungi, buline, flori, carouri… ai de unde alege.

Noutatea pentru 2016 – cămașa are o mulțime de croieli trendy- cropped, maxi, cu mânecile decupate, cu mânecile evazate, cu guler Claudine, cu cele mai frumoase detalii…

Caămașa este o piesă vestimentară de bază din dressing pe care o poți purta și asorta la infinit, care se potrivește atât unui look streetwear cât și unui look de business woman.

Dacă vrei să obții un look sportswear poartă o cămașă alături de un pulover sweat, de o caschetă, de o pereche de bascheți și de o geacă bomber. În plus, este cel mai bun aliat dacă vrei să obții un look glamour, șic sau mai rock. Cel mai frumos look rock se obține alături de o cămașă în carouri, de o fustă de patinătoare sau midi, de o geacă de piele și de botine.

Cămășile anului 2016 pot să devină un aliat de preț pentru un look sofisticat, glamour daca o vei purta alături de pantaloni eleganți, de o fustă tip creion sau la un costum.

Dacă vrei să obții un look casual și cool poartă cămașa în dungi la o pereche de blugi boyfriend și la o pereche de bascheti. Dacă vrei să îți pui formele în valoare alege o pereche de blugi cu talie înaltă sau faimoșii mom jeans.

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®