Arhiva
Popular Posts

Câteva trucuri pentru a fi mulțumită de părul tău dimineața

by .

În loc să încerci în fiecare dimineață să faci părul să se așeze așa cum îți dorești, ar trebui să te concentrezi pe modul în care poți acționa pentru ca podoaba capilară să arate bine la orice oră din zi și din noapte.

Schimbă fața de pernă

Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru părul tău în timp ce dormi este să folosești o față de pernă din mătase, dat fiind că cele din bumbac împiedică alunecarea firelor, când îți schimbi poziția de somn, ducând la încâlcirea pletelor. În plus, mătasea nu este doar un material blând cu părul, ci păstrează, de asemenea, umiditate, care împiedică încrețirea și menține strălucirea.

 

Aplică o mască de păr, înainte de culcare

iO pui înainte de somn, iar ea va acționa în timp ce tu dormi. Aplică masca o dată pe săptămână  și poți uita de părul uscat, deteriorat. Amestecă câte o lingură de maioneză, avocado, ulei de măsline și miere pentru a face o compoziție hrănitoare și hidratantă. După aplicarea pe părul ud, pune-ți o protecție de duș sau un prosop pe pernă pentru a proteja perna.

 

Împletește părul

Nu numai că astfel vei ține firele departe de față în timpul nopții (sebumul putând crea erupții pe piele), dar vei avea și pletele ondulate dimineața, necesitând doar puțin styling. Împarte părul, umed – cel mai bine, în două și împletește-le spic înainte de a merge la culcare noaptea.

 

Nu dormi cu părul ud

Excepție fac cazurile în care îl împletești sau îi aplici o mască.  În rest, dormitul cu părul ud poate provoca încrețirea sau ruperea lui, mai ales în cazul în care acesta este deja fragil, uscat sau vopsit. Încearcă să te speli câteva ore mai devreme sau folosește uscătorul înainte de a te băga în pat.

 

Folosește șamponul uscat

Acesta poate fi utilizat profilactic. Dacă de obicei te trezești cu părul gras, aplicarea lui înainte de culcare va face ca sebumul să fie absorbit de îndată ce se produce. Tot ce va trebui să faci este să te peipteni de câteva ori, înainte de culcare.

 

Evită folosirea elasticelor

Cu excepția cazului în care le folosești pentru împletituri, scapă de elasticele din dormitor. Dormitul cu părul prins în coadă de cal creează tensiune și poate duce chiar la pierderea lui.

 

Masează scalpul

Nu numai că te vei simți mai bine, după o zi lungă, dar asta ajută, de asemenea, la menținerea sănătății părului. Frecarea blândă a scalpului, cu vârful degetelor, înainte de culcare, va distribui uleiurile naturale, făcând ca firele să fie mai strălucitoare dimineața. Atenție, însă,  acest sfat este bun pentru părul gros, uscat.

 

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®