Arhiva
Popular Posts

Cum purtăm colanții de damă?

by .

Colantii se numără printre articolele noastre preferate tocmai datorită lejerității și comodității pe care ni le promit.

Alegem sa purtam colantii în orice situație… fiindcă sunt versatili și pentru că în sezonul rece sunt de cele mai multe ori alegerea cea mai potrivită.

Cu toate acestea nu toată lumea știe cum să poarte acest articol vestimentar. Pentru că suntem convinsi că fiecare dintre voi a văzut cel puțin un exemplu care să te marcheze pe viața și să te facă să fugi de colanți ca de cele mai hidoase accesorii de pe piață. Deci „Cum purtam colantii?”

Așadar, pentru ca o ținută formată din colanți care să arate bine, trebuie să respectăm niște reguli.

1. COLANTII NU SUNT PANTALONI

 

Înainte de orice vrem să reamintim faptul că această piesă vestimentară, colantii, NU sunt pantaloni. Așa că dacă nu ești la sală, în pădure, la alergat, la educație fizică sau la alte activități de acest gen NU îi purta ca și cum ar fi o pereche de jeansi. Nu alege să porți colanți cu o bluză scurtă sau un tricou scurt pentru o ieșire în mall, sau pe centru, sau la un suc în fața blocului. Astfel de combinații sunt destinate spre a fi purtate în casă, la sală și în locurile enumerate mai sus, nicidecum la o ieșire în oraș.

Nu face această greșeală nici dacă ai cele mai perfecte dimensiuni. Rezultatul va fi unul vulgar.

 

2. EVITA SA PORTI COLANTII 3/4 SAU CEI PANA LA GENUNCHI

 

Dacă nu vrei să arați ca o tipă pregătită pentru ora de ciclism, atunci evită să combini colanții 3/4 cu tocuri, balerini, rochițe sau alte articole de acest gen. Acest model de colanți sunt ideali pentru mers la sală și atât.

 

3. AI GRIJA CA BLUZA SA TREACA DE ȘOLDURI

 

Dacă vrei să ai o ținută reușită, alege să porți colanții cu o tunică, un tricou supradimensionat, poate chiar unul împrumutat de la iubitul tău. Poți chiar să porți rochița preferată cu o pereche de colanți.

Există o gamă largă de astfel de articole lungi care se potrivec cu colanții.

 

4. AI GRIJA LA COMBINATIILE DE MATERIALE SAU CULORI

 

Nu combina colanti din latex aurii cu tocuri de 15 cm și bluze tricotate cu fire argintii. Dacă totuși  alegi să porți colanți aurii sau verzi sau mov sau roz bombon sau alte culori minune, atunci încearcă ca în partea de sus să alegi un top simplu, LUNG!

Evită să încarci ținuta cu zeci de accesorii, și inele și cercei maxi și brățări, toate aurii.

Ai grijă și la colanții albi. Colanții albi din bumbac NU se poartă în mall. Colanții albi din bumbac sunt pentru stat în casă sau folosiți pe post de pijama ( dacă insiști să-i porți).

Pe lângă toate aceste reguli banale și ușor de reținut, mai există câteva reguli de bună purtare a colanților în funcție de materialul din care sunt confecționați.

Așadar, avem:

 

1. COLANTII DIN BUMBAC

Cei mai uzuali, cei mai comozi, acei colanți pe care îi regăsim în orice magazin și la care apelăm când avem chef de o ținută comodă.

CUM ÎI PURTĂM?

 Cu un tricou lejer, la facultate cu o cămașă lungă sau un pulover tricotat, la o plimbare sau în orice situație în care ni se permite un look casual.

Putem să-i purtăm și la o cină, sau în cadrul unui eveniment dacă îi asortăm corespunzător. Mai jos avem un exemplu.

2. COLANTII DIN PIELE

 

Sunt potriviți atât pentru un look casul cât și pentru o ținută elegantă.

CUM ÎI PURTĂM?

Îi putem purta oriunde și oricum dacă îi combinăm cu atenție.

3. COLANTII DIN FIBRE SINTETICE

 

CUM ÎI PURTĂM?

De obicei îi purtăm la sală. Arată bine în combinație cu o pereche de teniși și un hanorac. Dacă suntem adeptele acestui stil vestimentar, îi putem purta ziua, însă aveți grijă la combinații. Dacă alegeți niște colanți cu imprimeu, optați pentru un top, hanorac, tricou, simplu dintr-o singură culoare.

Acest gen de colanți sunt ideali pentru o zi la școală, dar evitați să îi purtați seara, la o cină sau la un eveniment care cere un dress code mai elegant.

 

*Ai grijă ce culori de colanți alegi. Cele deschise vor face picioarele să arate mai groase și vor scoate în evidență imperfecțiuni precum celulita.

 

Cu drag IUVAS

 

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®