Arhiva
Popular Posts

Vești bune de la IUVAS! De ce să alegi bumbac organic pentru textilele mai aproape de pielea ta?

by .

 

În acest articol vom prezenta cea mai nouă colecție de lenjerie intimă din bumbac organic , marca IUVAS. Tot cu această noua gamă de lenjerie în timp pentru vara acestui an, designerii ne arată cum trebuie sa fie o femeie. Cum altfel decât foarte sexy și foarte puternică, purtând  o lenjerie care să o reprezinte.

 

Bumbacul organic (bumbacul bio) este crescut folosind metode și materiale care au un impact mic asupra mediului înconjurator. Bumbacul organic este crescut fără a folosi pesticide și fără substante chimice, astfel încât fermierii ecologici folosesc doar  îngrășăminte organice și principiul rotației culturilor.

De ce e bine să alegi bumbac organic?

E foarte indicat pentru cei mici, pentru că atât pe ei, cât și pe tine te ferește de posibile alergii și reacții ale pielii sau chiar ale corpului cauzate de chimicalele sintetice (pesticide, fertilizanți) ce ajung, prin plantă, în țesătură. Pe termen lung, acești factori nu atacă doar pielea (și, implicit, mai ales pe cei cu piele sensibilă), dar și pătrund prin piele în organism.

Vei proteja nu doar pielea și sănătatea ta, ci și mediul (apa și solul rămân curate, neafectate de factori chimici).

Bumbacul organic este acel bumbac produs în țările subtropicale, cum ar fi Turcia, China și SUA, din plante nemodificate genetic, care sunt crescute fără a fi utilizate substanțe chimice sintetice.

Crescut și prelucrat fără substante toxice, bumbacul organic nu conține otrăvurile sintetice care ar putea fi absorbite in fluxul sangvin prin contactul direct cu pielea. Hainele din bumbac organic sunt moi și plăcute la atingere, asigurând astfel un confort sporit la purtare.

Un bumbac organic se obține obligatoriu numai printr-o cultură bio, ce se traduce prin protejarea mediului, a conservării solului și a reducerii consumului de apă.

Având în vedere că până la acest moment oferta de obiecte vestimentare din bumbac organic nu este așa de diversificată, este recomandat să folosim țesăturile din bumbac organic (bio) mai ales pentru ceea ce intră în contact direct cu pielea cum ar fi: lenjerie intima, dresuri, lenjeria de pat, prosoape, etc.

De asemenea, mai trebuie mentionat că țesăturile din bumbac organic, întrucât nu sunt vopsite, preiau culoarea fibrelor de bumbac. Le gasim în nuanțe de maro, verde și bej. În plus, având în vedere că bumbacul organic nu este tratat chimic în procesul de fabricație, hăinutele sunt mult mai rezistente la rupturi, la frecări, la spălari repetate.

 

Faptul că alegem să cumpărăm produse din bumbac organic, înseamnă nu numai că ne îngrijim de sănătatea familiei noastre, dar ne aducem contribuția și la sănătatea planetei și a omenirii.

 

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®