Arhiva
Popular Posts

Veste bună! Am lansat colecția pentru bebeluși.

by .

Cum alegem hainele pentru bebeluși?

Cumpărarea hainuțelor pentru bebe este unul dintre cele mai plăcute lucruri pe care le facem în febra pregătirilor dinainte de naștere. Iată la ce trebuie să fim atenți când alegem hainutele pentru bebelușul nostru:

Bavete: în timpul mesei bavetele sunt de mare ajutor, bebelușul care învață să se hrănească singur va scăpa mâncarea peste tot în jurul său. Bavetele pot fi din material textile moi (necesită curățarea după fiecare masă) sau plastic (mai puțin flexibile față de textile, dar sunt practice și au avantajul unei spălari foarte rapide).

Prosoapele și halatul pentru bebelusi: este foarte important să alegem prosoape de cea mai bună calitate, din bumbac, care să fie mereu curate. După ce ai șters bine bine bebelușul, bagă-l într-un halat pufos cu glugă, pentru ai menține temperatur constantă și ai oferi confortul de care are nevoie.

 

IUVAS face din momentul băiței unul plăcut, atât pentru tine cât și pentru prichindelul tău. Prosoapele pentru bebeluși, halatul  sau jucăriile din timpul băiței reprezintă factorii importanți pentru care micuțul nostru să aștepte cu nerăbdare momentul îmbăierii. Nimic nu se compară cu atingerea catifelată de care prichindelul se bucură după băiță, atunci când este invelit într-un prosop pufos.

Bebelușul și căciulița lui

Cine nu a remarcat accesoriul cel mai întâlnit al bebelușilor? Da ... aceasta este căciulița.

Căciulița îi menține temperatura căpușorului, îl poate proteja de razele soarelui. Și, desigur, e important desigur să îți folosești și simțurile de mamică. 

 

1.dacă vezi că bebelușul are mânuțe reci, atunci are nevoie de o caciliță.

2.dacă îl vezi că e miorlăit și roșu la față ... atunci mai bine fără căciuliță.

3.dacă afară este o temperatură peste 23 de grade, bebelușul nu are nevoie de caciuliță decât pentru protecția de razele soarelui.

 

De bază pentru îmbrăcămintea nou-născuţilor sunt body-urile (cu mâneci lungi şi scurte), şosetele şi salopetele. Cele mai utile haine de bebeluşi sunt cele care sunt uşor de pus şi de dat jos (de exemplu, body-urile şi salopetele cu capse între picioare).

 

Nu uitaţi că îmbrăcămintea bebeluşului trebuie să fie uşoară şi aerisită. În cazul în care pielea bebeluşului nu intră în contact cu aerul, acesta va avea în mod constant puncte roşii pe piele. Prin urmare, înainte de a cumpără hăinuţe, citiţi etichetele şi nu cumpăraţi haine cusute cu fibre sintetice. Pentru cei mici cele mai bune haine sunt cele din bumbac, mai ales organic. 

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®