Arhiva
Popular Posts

Ce modele de balerini se poartă în 2016

by .

Balerinii sunt perechea de încălțăminte care nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei. Cei mai frumosi balerini te vor face să uiti, măcar o perioadă, de corvoada tocurilor, fără să arăți mai puțin feminină. Sunt extrem de comozi și de versatili, existand modele pentru orice ocazie, inclusiv cele mai elegante. Poartă-i la serviciu, când știi că vei avea o zi lungă, când te relaxezi la un suc. În plus, balerinii pot fi purtați din primavară și pânaă în toamna târzie iar acum, sunt disponibile si numeroase modele speciale pentru zilele toride de vară.

Dacă nu ai mai avut până acum balerini, te avertizăm: o singură pereche nu îți va fi de ajuns, mai ales dupa ce vei constata cat de comozi sunt. Pentru a-ti alege cei mai frumosi balerini care sa se potriveasca perfect nevoilor tale, urmarește si urmatoarele lucruri, atunci cand ești la shopping:

 

Materialul: alegerea materialului este importantă din mai multe considerente: de acesta poate depinde look-ul pantofilor (mai casual sau mai eleganti), cât de comozi sunt și cat de mult vor rezista la purtare. Chiar dacă sunt și cei mai costisitori, cei mai frumoși balerini din piele naturală se vor potrivi la multe ținute și vor arăta impecabil timp îndelungat. Balerinii din piele lăcuită sunt soluția comodă la pantofii eleganți cu toc, cu care vei putea „trisa” la multe evenimente. Balerinii din material textil sunt de obicei mai ieftini și comozi, fiind o alegere inspirată ca și pantofi casual, de zi cu zi.  Majoritatea pot fi spălați la mașină, așa încât poți să-i iei cu tine inclusiv la o plimbare prin padure sau cu bicicleta.

 

Forma: primul lucru pe care trebuie să il decizi despre o pereche de balerini este forma pantofului si în special al vârfului. Acesta poate fi rotunjit sau ușor alungit, iar cel din urmă pare a domina podiumurile în ultimii ani. Daca ai picioarele mai late, lungi sau monturi, alege, însă, balerinii cu vârf rotunjit sau migdalat. Pe de alta parte, cei cu vârful mai ascuțit tind să aibă un look mai office și o pereche elegantă poate fi purtată inclusiv la costum.

Modelul: balerinii „clasici” sunt simpli, uni, eventual cu o mică fundiță din șnur în partea din faă. Acum sunt la modă balerinii din lac și cei în două texturi – de exemplu, vârful din lac, iar restul pantofului din piele întoarsă. Balerinii de vară pot avea inserții din plasă sau dantelă, ori pot fi chiar croșetați integral. Tocul, chiar dacă este jos, poate fi și el deosebit, în tendințe fiind tocul strălucitor, argintiu sau auriu. Florile supradimensionate, fundițele, cataramele sunt adaosuri feminine la acești pantofi simpli.

 

Culoarea: culorile clasice vor fi mereu în tendințe și sunt foarte ușor de asortat – negru, alb și crem merg la multe ținute și nu vor ieși în evidență. Daca vrei să ieși, totuși, din tipare, achiziționează-ți măcar o pereche de balerini colorați. Balerinii cu modele sau cei pictați sunt un mod foarte chic de a-ți exprima latura creativă și îndrazneață în fashion.

 

 

 

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®