Arhiva
Popular Posts

​ Ce costume de baie se poartă în vara asta

by .

Să-ți cumperi un costum de baie poate fi o provocare indiferent de siluetă. În fiecare an, apar noi și noi modele. E din ce în ce mai greu să ții pasul cu moda. În această vară te ajutăm noi să-ți alegi costumul de baie.

 

Costumul de baie cu top

Fie că alegi un costum de baie întreg fie că preferi costumele din două piese, anul acesta bustul se ascunde în topuri înalte. Acest tip de costum de baie se potrivește femeilor cu alură sportivă, cu sâni mici. Dacă nu îți place bronzul neuniform acest costum nu este pentru tine, însă dacă preferi să înoți fără să-ți faci griji că bustul tău va face cunoștință cu toată plaja atunci acest costum este pentru tine.

 

Costum de baie întreg decupat a la anii 80 

Dacă ai urmărit serialul Baywatch, află că se poartă iarăși costumele de baie pe care le purtau salvamarițele, adică costum decupat adânc pe picior. Beneficiul principal al acestui tip de costum de baie este că alungește silueta și creează iluzia unor picioare fără sfârșit.

 

Costumul de baie cu decolteu adânc 

Vara 2016 este destul de ciudată când vine vorba de trenduri de plajă. Ba avem costume ce acoperă sânii, ba costume ce îi promovează. Costumele cu decolteu adânc nu sunt ușor de purtat. Cele mai multe aplatizează pieptul și înotul poate deveni o problemă stânjenitoare.

 

Costumul de baie cu bustieră 

Nu-ți plac sârmele de susținere și vrei cât mai mult confort la plajă, moda are o soluție și pentru tine. Costumele de baie cu bustieră sunt extrem de comode și ideale pentru orice siluetă și orice tip de bust.

 

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®