Arhiva
Popular Posts

Șapte soluții pentru urgențe fashion

by .

 

Toate femeile au trecut prin situații stânjenitoare care cereau soluții rapide. Astfel de accidente îți pot da peste cap întreaga zi. De aceea, trebuie să fii plină de resurse în astfel de cazuri și să dai dovadă de creativitate.

Este indicat să ai mereu la îndemână: ac și ață, ac de siguranță, bandă adezivă, super glue și lac de unghii. Înarmează-te cu aceste materiale și vei face față cu succes tuturor urgențelor fashion.

Iată șapte soluții pentru urgențe cu care orice femeie s-a confruntat măcar o dată în viață!

 

1. Ți s-a rupt tocul

Banalul super glue poate deveni cel mai bun prieten al tău când ți se rupe tocul de la pantofi. Încearcă să îl fixezi în poziția originală și ține apăsat câteva minute. Ai răbdare, nu te aștepta să se lipească instant. După aceea, îți poți relua grațioasă plimbarea.

 

2. Ți-a căzut un nasture de la bluză

Ce faci când îți cade un nasture de la bluză chiar înaintea unei întâlniri importante? Apelezi la un ac de siguranță! Te va salva instant din această situație stânjenitoare. Dacă ai ocazia să observi imediat că a căzut nasturele, păstrează-l și coase-l la loc atunci când ajungi acasă. Dacă nu îl mai găsești, verifică eticheta bluzei respective și vezi dacă ai un nasture cusut de ea. Multe piese vestimentare au acest detaliu.

 

3. Ți s-a lipit gumă pe haine

Nimic nu este mai deranjant ca atunci când observi că ai stat din greșeală într-un loc unde era gumă de mestecat lipită. În loc să te chinui cu unghiile să o desfaci, mai bine înarmează-te cu bandă adezivă. Tot ce trebuie să faci este să o lipești pe zona respectivă, să presezi puțin, apoi să tragi. Dacă este nevoie, repetă procedeul de mai multe ori.

 

4. Ți-ai pătat hainele cu deodorant

Se întâmplă deseori ca hainele să atingă zona de la subraț și să se păteze de deodorant când te îmbraci? Nu intra în panică, pentru că există soluții la care poți să apelezi în acest caz. Freacă imediat piesa vestimentară în acel loc. Poți să faci acest lucru cu un prosop ori chiar cu o zonă de pe bluză care nu este vizibilă.

Dacă petele de deodorant sunt persistente, apelează la ajutorul oțetului alb. Aplică puțin pe o cârpă curată și insistă până se va curăța. După aceea, spală bluza ca de obicei.

 

5. Ai vărsat ceva pe tine

Te afli în cadrul unei reuniuni și, când îți este lumea mai dragă, verși vin ori cafea pe tine. Ce este de făcut? Tot oțetul alb este cel care te va ajuta să îndepărtezi astfel de pete. Îl poți folosi cu încredere și în caz că verși pe tine grăsime și cerneală.

Acoperă pata respectivă cu oțet, apoi lasă-l să acționeze asupra ei câteva minute. După aceea, clătește zona cu apă. La fel de utilă se poate dovedi și apa minerală. Poți să apelezi la ea când verși ceva pe tine la restaurant.

 

6. Ți s-a rupt dresul

Știm toate că viața unui dres nu este prea lungă. Dar, ca să rezolvi acel moment când ți se duce firul de la dres, este important să ai la îndemână lac de unghii. Nu trebuie decât să îl aplici în locul-problemă și vei salva imediat situația.

 

7. Ai păr de animale pe tine

Ai răsfățat un animal de companie, apoi observi că ai pe tine mult păr de la el. Stai liniștită! Există o soluție și în acest caz. Folosește bandă adezivă și vei reuși instant să înlături toate firele de păr rămase pe piesele tale vestimentare.

Apelează cu încredere la aceste trucuri care te vor ajuta pe moment să ieși din astfel de situații neplăcute. Îți vor salva ziua cât ai bate din palme!

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®