Arhiva
Popular Posts

Cum să porți cu stil hainele cu imprimeu camuflaj

by .

 

Dacă ești mai îndrăzneață și te consideri o fată mai rebelă atunci încearcă stilul army. Stilul uniformei militare este în trend printre adolescente dar și printre tinere.

 

1.     O singură piesă este suficient: Nu trebuie să arăți ca un soldat din armată pentru a fi în trend cu moda. Este suficient să alegi o piesă cu imprimeu militar, fie că este vorba de jeanși, un sacou sau chiar o rochie, pe care bineînțeles să le asortezi cu o pereche de bocanci negri, lănțișoare de culoare aurie și tot felul de accesorii cu ținute și elemente metalice.

 

2.     Arată puțină piele: Amintește-ți că nu ești în armată așa că nu trebuie să îți acoperi tot corpul. De exemplu poartă tricouri cu mânecă scurtă, suflecă mânecile cămășilor sau poartă-le descheiate deasupra unui top negru sau alb simplu, sau, de ce nu, și o pereche de pantaloni scurți care să îi avantajeze forma frumoasă a piciorului.

 

3.     Adaugă o pată de culoare: În mod normal hainele de camuflaj sunt combinate cu nonculorile alb și negru, dar fii tu mai îndrăzneață și adaugă o pată de culore precum roșul sau galbenul care vor schimba aspectul sobru al vestimentației army transformînd-o înr-una elegantă și un aspect luminos. Și încă ceva, nu uita de accesorii. Ele înfrumusețează ținuta.

 

4.     Atenție la combinațiile cu alte imprimeuri: Dacă faci greșeala să combini hainele cu imprimeu militar cu altele cu animal prind, buline, dungi sau forme geometrice riști să ai o ținută forte încăractă, iar lumea te va cataloga la prost îmbrăcată. De aceea sub jacheta ta militară  poți purta un tricou monocromatic  sau unul cu un mesaj ales de tine.

 

5.     Mizează pe accesoriile feminine: În cazul în care nu te simți foarte feminină în ținuta ta de soldat, accesoriază-ți ținuta cu o geantă mai mare, un set de bijuterii statement sau o pereche de pantofi cu toc înalt ce te vor duce în sfera eleganței chiar dacă este vorba de forma lor pătată.

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®