Arhiva
Popular Posts

Ce culori se poartă toamnă-iarnă 2016-2017

by .

Savanții și psihologii din toată lumea afirmă într-un unison că paleta de culori influențează benefic asupra stării de spirit si a stării de bine. Nu intâmplător în psihologie există termenul de terapia prin culoare, adică tratament prin utilizarea unor anumite nuanțe de culori. Bazele acestei metode nu sunt cunoscute doar psihologilor, ci și brăndurilor mondiale cu renume, care la fel, prin utilizarea cercului cromatic incearcă să influențeze starea de spirit a admiratorilor lor, punându-le la dispoziție in fiecare sezon nuanțe tot mai interesante și mai originale. Să vedem, așadar, ce culori vor fi la modă în sezonul toamnă-iarnă 2016-2017.

 

Airy Blue

Această nuanță face parte din paleta pastelată fiind o nuanță calmă și pacificatoare, fără picătură de agresivitate și cuvinte nerostite. Versace, Oscar de la Renta și alte brănduri mondiale renumite ne propun să ne delectăm in această lume vaporoasă.

 

 

Riverside

Riverside este o culoare intensă, rece, si adâncă de bleu. Asemenea nuanțe impun o reflectare internă, în gândurile proprii și în lumea proprie, dar în același timp acestea dau senzația de calmitate și profunzime. Lacoste, Jenny Packham ne propun să fugim din această lume.

 

 

Sharkskin (Gri)

Acromaticul nobil (inclusiv culoarea gri) nici nu are de gând să plece de pe Olimpul fashion. Această culoare este minunată și nu mai necesită o altă prelucrare.  Se privește minunat cu multe alte culori. Fanii trebuie să rețină că nuanța Sharkskin pune accentul pe aspectul exterior al femeii și nu pe sine insuși!

 

 

Aurora Red (Roșu aprins)

Culoarea Aurora Red, energică, dinamică și aprinsă atrage toată atenția și este ideală pentru femeile îndrăznețe și încrezute în sine, cu un simț și caracter foarte puternic.Rochiile de seară, executate în aceste culori, se vor privi armonios cu un machiaj intens, în special cu rujuri roșii. Avantajele acestei culori sunt faptul că orice femeie poate fi transformată într-o posesoare misterioasă, pasională și atrăgătoare. Anume din acest motiv, Aurora Red este aleasa de casele de modă cu renume în întreaga lume.

 

 

Warm Taupe

Bej maro, cunoscut și ca „cafea cu lapte”, iarăși se află printre tendințele principale ale sezonului toamnă-iarnă 2016-2017. Această nuanță mai poate fi numită neutră deși, în comparație cu Sharkskin, aceasta este mai caldă și mai comfortabilă. La prima vedere, Warm Taupe poate fi o bază minunată pentru orice ținută, însă, deosebit de bine se privește în look-uri androgine, în care nu există gradare feminină sau masculină. Totuși, această nuanță are și câteva „contraindicații”. Hainele în această culoare nu vor fi purtate de domnițele cu pielea bronzată, deoarece în acest caz, look-ul va fi unul șters.

 

 

Lush Meadow

Verdele elegant și măreț poate da oricărui look o nota de prospețime și viață. Datorită apartenenței nuanțelor naturale, acesta poate fi combinat cu galben și oranj, roșu și violet. De asemenea, va pune în evidență profunzimea și misterul ochilor verzi și căprui, va estompa un blush pal, va pune accentul pe un ten luminos .

 

 

Dusty Cedar

Chiar și celor mai înfocate fashioniste le este dificil să își imagineze nuanța cu astfel de denumire. Această nuanță poate supravețui de minune împreună cu maro închis, roz-maro și cu roșu aprins. Neobișnuit și misterios, Dusty Cedar se asortează perfect cu multe alte nuanțe din paleta de culori, și anume, albastru, mov, negru, bleu și gri. Dusty Cedar a intrat în colecțiile Oscar de la Renta, Zac Posen, Fausto Puglisi etc.

 

 

Potther’s Clay

Este o nuanță de maro roșcat, caldă și intensă, care redă căldura naturii din toamnă. Polo Ralph Lauren, 3.1 Phillip Lim, Mulberry, Stella McCartney  va fi alegerea perfectă pentru stilurile military și casual și poate fi combinată cu nuanțele de verde închis, precum și cu cele de roșu și albastru estompat.

 

 

Bodacious

Această nuanță de fuchsia nu este caracteristică sezonului de toamnă și iarnă, deși, în noul sezon rece aceasta nu trebuie să lipsească. Oscar de la Renta, Vivienne Westwood Red Label recomandă să utilizăm Bodacious în ținutele pe care le alegem.

 

 

Spicy Mustard

Dacă e să ne amintim de sezoanele precedente, atunci predominau nuanțele de galben aprins. În noul sezon, acestea au cedat pozițiile mustarului suculent, care la fel poate să incalzească și să atragă atenția. Nuanța a fost pe deplin apreciată de branduri renumite precum Valentino, Roberto Cavalli, Vera Wang.

 

 

Nuanțe suplimentare toamnă-iarnă 2016-2017

Pe lângă nuanțele deja prezentate, designerii ne oferă multe alte decizii în materie de culori. De exemplu, Paul & Joe și Preen by Thornton Bregazzi au pus accentul pe roz-pal, Iceberg și Gucci pe nuanțele clasice de roz, Lanvin și Michael Kors și-au diluat liniile cu articole vestimentare aurii, iar Mulberry și J. JS Lee nu au vrut să refuze galbenul aprins, atât de actual sezonul precedent. Ralph Lauren și Jenny Packham au optat pentru violetul mareț, pe când Bally și Rochas pentru verdele natural. J. Mendel a cucerit inimile admiratorilor cu verdele închis, iar Michael Kors și Jill Stuart au prezentat nuanțe de mov pal, Zimmermann și Jenny Packham nuanțe de coral și ivory.

 

 

Gama alb-negru

În ciuda abundenței de nuanțe neordinare, brandurile nu au uitat  de clasicul etern, și anume de garderoba alb-negru. Culoarea neagră, deși este atât de sobră, face ținutele feminine să arate mai frumoase și atrăgătoare, iar culoarea albă este pur și simplu creată pentru seri festive și mediu de afaceri. Culoarea albă inspiră încredere, radiind în bunătate și puritate. O popularitate deosebită o au ținutele care conțin ambele culori simultan. Articole vestimentare alb-negru ne propun să achiziționăm Mugler, Blumarine, Chanel, Boss, Carolina Herrera, Dolce & Gabbana.

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®