Arhiva
Popular Posts

5 piese vestimentare pe care o femeie le poate purta la orice vârstă

by .

 

Oricare dintre noi a aruncat cel puțin o piesă vestimentară din cauză că nu mai era potrivită vârstei noastre. Odată cu trecerea anilor, fustele mini sau accesoriile în culori neon nu prea se mai potrivesc în garderoba unei doamne respectabile. Există, însă, câteva piese de bază care nu se vor demoda niciodată și care pot fi purtate de o femeie la orice vârstă.

 

Costumul pe care orice femeie rafinată îl are în dulap

Un costum simplu și de efect este alegerea potrivită pentru a merge la serviciu, pentru a participa la un eveniment  sau chiar și pentru o cină alături de partenerul de viață. Costumul se numără printre articolele vestimentare care nu ar trebui să-i lipsească din garderobă unei doamne.

Când te uiți printre aceste costume de damă e ușor să-ți dai seama de ce toți stiliștii le recomandă. După cum observi, sunt simple, de bun gust și avantajează orice siluetă, ceea ce înseamnă că pot fi purtate ani la rând.

 

Pantalonii care te scot mereu din încurcătură

O pereche de pantaloni simpli, negri și drepți sunt de mare ajutor în garderoba unei femei. În vreme ce pantalonii evazați și cei conici ies din trenduri și revin la modă periodic, cei drepți sunt mereu o alegere cu care nu poți da greș.

Astfel de pantaloni pot fi ușor combinați cu orice fel de bluză, de orice culoare, fiind și foarte versatili. Îi poți purta la serviciu, la o întâlnire de lucru sau la o ieșire cu prietenii.

 

Fusta potrivită la ocazii multiple

Foarte populară în prezent și potrivită pentru orice vârstă este fusta midi. Lungimea ei este perfectă pentru orice formă a corpului, este foarte comodă și foarte stilată.

O fustă midi poate fi purtată cu succes și la 30 de ani, dar și la 50, așa că nu ai niciun motiv să nu ai una în garderobă. Vei găsi cu siguranță modelul care să te convingă că este o alegere potrivită pentru orice vârstă.

 

Blugii, practici și mereu în trend

Decenii la rând, blugii s-au menținut în topul celor mai populari pantaloni. Comozi, versatili și foarte rezistenți, blugii sunt perfecți pentru cumpărături, pentru plimbări relaxate în parc, o ieșire la film sau orice altă ocazie unde poți adopta o ținută informală.

Blugii sunt și foarte practici pentru că se pot asorta cu ușurință la orice fel de încălțăminte sau bluză. Poți purta blugii cu teniși sau botine, dar și cu tricouri, cămăși sau bluze mai elegante.

 

Cămășile simple și cambrate, mereu o alegere bună

Nu ar trebui să-ți lipsească din dulap o cămașă albă, cambrată, ce va putea fi purtată atât la o fustă elegantă, cât și la blugii despre care vorbeam mai sus.

Imprimeurile florale sunt și ele potrivite pentru orice vârstă și îți dau un aer lejer și vesel, așa că nu ar trebui să te ferești de ele. Nu uita că stiliștiii îți recomandă să nu porți o cămașă cu imprimeu alături de pantaloni la fel de încărcați. Cel puțin una dintre piese ar trebui să fie uni, pentru a nu crea o ținută prea încărcată.

Oricare dintre hainele de mai sus sunt potrivite și pentru o tânără de 20 de ani, dar și pentru o doamnă matură.

 

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®