Arhiva
Popular Posts

Cum să avem o zi perfectă

by .

Este foarte adevărat proverbul  cum că “ ziua bună se cunoaște de dimineață “.  În acest sens pentru a avea o zi perfectă trebuie că dimineața să o începem cât se poate de bine. Iată câteva sfaturi care ne vor ajuta în drumul nostru către o dimineață și o zi perfectă.

1. Trezirea în fiecare dimineață la oră fixă

Acest lucru este benefic și pentru sănătatea noastră, însă și pentru o bună dispoziție întregii zile. Este recomandat să ne facem un program de aproximativ 8 ore de somn, iar programul să fie unul fix. Ei bine, atunci când sună alarma este indicat să ne ridicăm din pat, chiar dacă de cele mai multe ori am da orice să mai lenevim măcar câteva minute

 

2. Masajul de dimineață

Nimic nu poate fi mai plăcut și mai relaxant decât un masaj. Trebuie precizat faptul că un masaj este extrem de util chiar și atunci când ne trezim din somn, nu doar atunci când suntem extenuați după o zi grea de muncă. Așadar, masajul de dimineață este extrem de util în dorința noastră de a avea o zi perfectă.

 

3. Dușul de dimineață

Dușul de dimineață are rolul de a alunga întru-totul somnul și starea de oboseală care încă o mai putem resimți. Este indicat ca dușul de dimineață să se facă cu apa călduță. De asemenea, este recomandat ca după duș să folosim un prosop mare și foarte moale care să absoarbă toată apa de pe corp.

 

4. Energia de dimineață

După ce am făcut dușul este indicat să ne savurăm în liniște cafeaua sau ceaiul, bineînțeles împreună cu micul dejun care nu trebuie să lipsească în nici o dimineață. Cafeaua împreună cu micul dejun ne vor da un plus de energie, necesar pentru tot restul zilei.

Așadar, noi va dorim să aveți parte de dimineți și zile cât mai perfecte posibil.

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®