Arhiva
Popular Posts

Cum sa impodobesti bradul de Craciun

by .

Împodobirea bradului de Crăciun este una dintre cele mai frumoase tradiții din lume.

Decorarea bradului este una dintre cele mai iubite tradiții din sezonul rece, însă puține persoane respectă data la care ar trebui făcut acest obicei. Oamenii iși aleg momentul potrivit în functie de timpul lor liber si daca apare vreo ocazie speciala in familie. Insa bradul ar trebui impodobit in Ajunul Craciunului, anume in seara de 24 decembrie. Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii alegeau in preajma acestei zile cel mai frumos pom de Craciun si il omagiau cu cele mai interesante decoratiuni pe care le aveau in casa. Din el nu ar trebui sa lipseasca steaua sau ingerul din varf, avand in vedere ca aceste elemente simbolizeaza ingerii si steaua de la Betleem.

 

Cum se impodobeste bradul pe pasi

1. Aranjeaza instalatia luminoasa. Incepe impodobirea de la baza pomului, avand grija sa acoperi fiecare ramura mai groasa. Inconjoara bradul cu instalatia intr-un mod armonios. Alege modele de instalatie care nu incarca bradul, ci care ofera o nota deosebita. Nu uita ca acest tip de ornament nu ar trebui sa lipseasca din bradul tau, pentru ca el ofera tot farmecul.

2. Adauga beteala. Nu exista reguli atunci cand vine vorba despre impodobirea bradului cu beteala, atata timp cat nu exagerezi la acest aspect. Incepe decorarea din partea de sus a bradului si adauga mai multe obiecte de acest tip pe masura ce ajungi la ramurile de jos, unde copacul este mai bogat. De la beteala clasica pana la cea fancy, exista o multime de modele cu care poti sa jonglezi atunci cand impodobesti bradul.

3. Agata decoratiunile. Atunci cand nu stii cum sa impodobesti bradul, trebuie sa stii ca urmatorul pas este agatarea decoratiunilor specifice acestei perioade. Pentru a le scoate in evidenta pe cele care iti plac mai mult, asigura-te ca le pui in zone centrale. Incepe decorarea bradului cu obiectele mari si aranjeaza-le la distanta pe ramuri, astfel incat sa obtii echilibru. Urmeaza ornamentele de dimensiune medie, apoi cele mici, tinand cont de aceeasi regula. Cele mici sunt ideale pentru a umple spatiile goale ramase printre ramuri.

4. Pune piesa centrala in varf. Aranjeaza cu grija piesa centrala care impodobeste varful bradului. Daca ai ales sa impodobesti bradul in una sau doua nuante, ai grija ca si aceasta decoratiune sa se incadreze in stil.

5. Aranjarea cadourilor. Ultimul pas, dar nu cel din urma, este aranjarea darurilor in jurul bradului, la baza lui. Nu mai ramane decat sa aprinzi instalatia si sa te bucuri alaturi de cei dragi in jurul pomului de Craciun. Pentru a intra in atmosfera, pune colinde si cantati impreuna.

Acum ca stii cum sa impodobesti bradul, intregul procedeu va fi floare la ureche pentru tine. Daca pana acum iti bateai capul cu aranjarea decoratiunilor astfel incat sa obtii cel mai frumos aranjament festiv, acum nu mai ai niciun motiv de stres.

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®