Arhiva
Popular Posts

Cum sa te imbraci pe timp de iarna

by .

Poartă haine în mai multe straturi!

Maiou, tricou de bumbac ori maletă, hanorac sau pulover. Îmbrăcat cu mai multe rânduri de haine nu vei mai suferi de frig pe stradă şi, în acelaşi timp, când vei ajunge la serviciu, unde este cald, le vei putea da jos. În schimb, dacă porţi doar un singur strat de haine, de exemplu doar un pulover, afară vei tremura, iar în birou vei suferi de căldură. Hainele pe care le îmbraci se aleg în funcţie nu numai de temperaturile de afară, ci şi de temperaturile din interior. Ţi-e frig? Pui pe tine puloverul. Ţi-e cald? Îl dai jos şi rămâi în cămaşă sau tricou. 

Ia cu tine căciulă, fular şi mănuşi  

Dimineaţa, când pleci de acasă, temperaturile de afară sunt destul de scăzute. Cu toate acestea, sunt zile când afară este mai cald, iar tu renunţi la a mai lua cu tine căciula, mănuşile şi fularul. Total greşit! Motivul? Peste zi, s-ar putea ca vremea să se înrăutăţească, iar seara temperaturile să coboare sub 0 grade Celsius. Fără căciulă, fular şi mănuşi vei îngheţa bocnă.

Pune colanţi pe sub pantaloni

Pe sub blugi sau pantaloni poţi purta dres sau colanţi groşi, iar în picioare pune-ţi o pereche de ciorapi flauşaţi sau botoşei. Alege modele care sunt mai subţiri pentru a te putea încălţa apoi cu cizmele. Este recomandat ca în acest anotimp să nu porţi blugi supraelastici, strânşi pe corp. Pentru a te bucura de căldură şi confort, pielea trebuie să fie cât mai aerisită, iar materialul textil din care sunt confecţionate hainele trebuie să lase aerul să circule. 

Fularul, cu cât mai lung, cu atât mai bine 

Şi fularele lungi sunt la modă. De fapt, cu cât este mai lung, cu atât este mai bine. Eşti în tendinţe, dar te aperi şi împotriva frigului. Cumpără un fular lung, tricotat, din lână şi înfăşoară-l de câteva ori în jurul gâtului. Nu vei mai avea probleme cu frigul!

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®