Arhiva
Popular Posts

Fii originala! Poarta maleta in combinatii cool!

by .

Cel mai probabil, nimic din ce ai putea crede ca ar putea fi o idee de tinuta nemaivazuta nu e o idee care nu a fost pusa deja in aplicare de cineva. Cu toate acestea, doza de curaj pe care fiecare dintre noi o are, plus contextul social, joaca roluri importante in goana dupa originalitate. Sa luam, de exemplu, maleta purtata pe sub rochii de zi, salopete sau alte bluze de corp. 

 

Joaca-te cu texturi si grosimi

Amesteca doua tricotaje cu texturi si grosimi diferite daca vrei sa iti improvizezi un pulover mult mai gros decat cel pe care-l ai. Purtand o maleta sub un pulover poti renunta, cel putin cat timp vremea nu e inca prea rece, la orice tip de jacheta sau esarfa.

 

Improvizeaza!

O regula de aur nescrisa spune ca improvizatia este mama creativitatii si, prin urmare, a originalitatii. Ce presupune improvizatia in acest caz? Sa ii adaugi un guler unei bluze. Nu vei avea nevoie de ajutorul unui croitor, ci de o maleta simpla, alba.

 

Transforma-ti radical rochia!

Un truc de styling foarte popular in randul fashionistelor este rochia de zi purtata peste maleta. Poti apela la el de fiecare data cand vrei sa ii dai rochiei tale un aer mult mai casual.

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®