Arhiva
Popular Posts

Cardiganul. Idei de inspirație pentru ținuta ta!

by .

Cardiganele au devenit un articol vestimentar tot mai des îmbrăcat înultima perioadă. Acestea sunt călduroase și pot fi purtate cu orice ținută.

Aceste cardigane se potrivesc de minune cu o cămașă elegantă, o bluză simplă, casual. Le găsești în orice culoare, dimensiune și care să se potrivească stilului tău.

Iată câteva idei de inspirație pentru ținuta ta:

Cardiganele tricotate țin de cald în zilele de toamnă-primăvară. Designul cu dungi arată minunat și interesant, și poate fi purtat la orice ocazie. Franjurile sunt la modă, așa că dacă vrei să urmeze tendința poți actualiza garderoba ta cu un design de genul asta.

Cardiganul în dungi cu negru și bej va înfrumuseța ținuta și te va face să arăți modern. Ținuta poate fi casual, dar dacă-l porți cu o cămașă elegantă și tocuri, poți purta acest tip de cardigan.

 

Dacă ai fost în căutarea unei ținute, dar care să fie elegantă și sofisticată, alege o pereche de blugi skinny și o bluză neagră cu puțină dantelă, peste care îți pui un cardigan. Poți purta această combinatie oriunde vrei.

Trebuie să fii foarte atentă atunci când amesteci modelele. Dacă nu știi ce să porți peste bluză, atunci este recomandată o veste în culori neutre. Ele sunt întotdeauna o alternativă excelentă pentru zilele reci și pot face să arate ținuta strălucitoare în zilele gri.

Un design monocromatic de tricotaje sunt întotdeauna o alegere bună, pentru că le poți potrivi cu orice. Lungimea cardiganului te va face să arăti mai înaltă și mai slabă. Pentru un aspect mai sofisticat și modern, potrivește culoarea cardiganului cu pantofii sau geanta.

Cardiganele care sunt până la genunchi arată foarte bine, deoarece culorile fac ținuta să arate caldă și confortabilă. Acest tip de cardigan este perfect pentru zilele reci.

Cardiganul clasic cu aztec. Combinația arată foarte elegantă și modernă, și poate fi purtată oriunde. Atunci când alegi să porți acest model de cardigan, optează pentru fustele midi, pentru că sunt mult mai adecvate și elegante. Stilul și designul acestuia se potrivesc perfect pentru întreaga ținută și este mai confortabilă.

 

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®