Arhiva
Popular Posts

Alege-ți lenjeria intimă potrivită

by .

Lenjeria intimă a apărut în Egiptul Antic. Egiptenii îşi înfăşurau o pânză in jurul taliei şi a zonei genitale. Primul model de lenjerie masculină, ce se aseamănă cu modele de azi, a apărut în perioada industrială în jurul anilor 1800. Revoluţia lenjeriei intime masculine a început în ani ’50, când au ieşit pe piaţă primele modele colorate şi cu imprimeuri. Lenjeria intimă este un articolul vestimentar ce nu primeşte atenţie din partea bărbaţilor deoarece nu se vede. În prezent, lenjeria se fabrică pentru bărbaţii confortabili, bărbaţii aventuroşi şi oricine este situat între aceste categorii

De exemplu bărbatul confortabil poartă lenjerie cum ar fi: chiloţi, boxeri şi chiloţi tip pantalon. Ei se găsesc în materiale şi forme diferite

 Când vine vorba de bărbatul aventuros acesta are cu totul alte opţiuni care mai mult arată decât acoperă. Doar că acestea au alte avantaje. Unul dintre acestea este înbunătăţirea sex appeal-ului.

 Chiloţii Chiloţii tradiţionali au o betelie elastică ce stă pe talie. Aceştia sunt potriviţi când eşti la birou pentru a îţi oferi confortul potrivit. Chiloţii cu talie joasă sunt cu cinci centimetri mai jos decât chiloţii obişnuiţi. Aceştia sunt potriviţi pentru pantalonii cu talie joasă sau cu orice tip de pantaloni pentru a preveni ieşirea lor când stai jos.

Chiloţii tip pantalon Aceştia se situează între chiloţi şi boxeri şi au fost introduşi pe piaţa în 1990. Sunt mai scurţi decât boxerii vin mulaţi pe corp şi sunt potriviţi pentru toate constituţiile. Chiloţii tip pantalon se poartă sub pantaloni mulaţi şi la activităţi sportive. Culorile închise arată bine pe tine când ai greutate excesivă ce vrei să o maschezi. Chiloţii tip pantalon sunt făcuţi din bumbac sau spandex

Boxerii Aceştia sunt largi şi lejeri. Boxerii au fost creaţi după modelul de şorturi ce era purtat de boxeri în ring. Boxerii merg bine la pantaloni lejeri. Aceştia nu sunt recomandaţi la activităţile sportive şi e singurul model ce se poate modifica la croitor.. Aceştia sunt făcuţi din diferite ţesături cum ar fi bumbacul sau lâna. sursa Important!Materialul din care este făcută lenjeria intimă este foarte important. Dacă te duci la sală, alege lenjeria din bumbac deoarece absoarbe transpiraţia. Vara sunt recomandaţi chiloţii de bumbac şi seara din material mixt. Lenjeria intimă se va spăla conform instrucţiunilor de pe aceasta pentru a nu distruge materialul. Chiloţii din ziua de azi se găsesc în diferite forme şi mărimi. Experimentează!  

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®