Arhiva
Popular Posts

Cum porți corect imprimeurile

by .


Alege imprimeuri din aceeași paletă cromatică. Dacă porți, de exemplu, o cămașă albă, cu buline navy-blue, alege o fustă sau o pereche de pantaloni cu dungi albe și navy-blue. Nu este o regulă de care trebuie să ții cont întotdeauna, însă atunci când te abați de la ea, alege culori care se potrivesc.
 
Alege culori în contrast
Dacă combini imprimeuri în mai multe culori, încearcă să obții un contrast cât mai plăcut. Astfel, nu numai că vei fi la modă, dar nu vei obosi ochii.
 
Combină imprimeuri mici cu modele mari
Pentru a fi sigură că ai o ținută echilibrată, combină imprimeuri de diferite mărimi. Dacă, de exemplu, ai imprimeuri mari pe bluză, alege modele mai mici pentru fustă sau pantaloni și invers. Felul în care îți compui ținuta trebuie să depindă și de forma corpului, dar o regulă care funcționează pentru orice siluetă este să alegi imprimeuri mici în zona care are nevoie de volum și imprimeuri mari acolo unde vrei să creezi impresia de mai subțire.
 
Cum porți imprimeurile in funcție de siluetă
În primul rând, înainte de a scoate cardul pentru a plăti noua ta pereche de pantaloni imprimați, trebuie să știi ce efect pot avea aceștia asupra siluetei tale.
 
Imprimeurile mari măresc vizual zona în care se află, în timp ce un imprimeu mărunt este abia sesizabil. Dacă nu ești tocmai silfidă, nu purta un imprimeu cu flori mari, spre exemplu, deoarece acesta te va ingrășa. Un imprimeu mic nu va modifica percepția vizuală asupra siluetei tale.
 
Poziționarea imprimeului
Dacă ai o silueta tip pară, evită să porți imprimeuri în jumătatea inferioară a corpului - acestea vor atrage atenția, iar șoldurile tale pline vor fi și mai evidente. Echilibrează silueta purtând o culoare solida jos, și imprimeuri în jumătatea superioară. În cazul unei siluete mari, regula se aplica invers. Daca ai o siluetă clepsidră sau dreaptă, poâi purta imprimeuri în ambele parți, cu o mențiune: talia să fie marcată.
 
REGULI DE BUNĂ PURTARE
 
Nu purta imprimeuri din cap pană-n picioare
Dacă nu ești o expertă, rezumă-te să porți o singură piesă imprimată. Fie că e vorba de un top, o rochie, o pereche de pantaloni sau un trenci, ești liberă să alegi cele mai nebunești imprimeuri, atâta timp cât sunt echilibrate de alte piese în culori solide.
 
Începe cu accesoriile
Imprimeurile animal vor fi întotdeauna șic, dar nu oricine le poate purta. Dacă iți plac dar ți se par greu de purtat, începe cu accesoriile. O geanta sau o pereche de pantofi vor condimenta o ținută monocromă, pe când o eșarfă cu un imprumeu floral, grafic sau tribal, va da o notă aparte ținutelor tale, și nu va fi greu de purtat.
 
Ajustat pe corp Vs. Supradimensionat
Deși o tunica imprimată s-ar putea sa te facă să te simți de parca ai fi în excursie în Africa, în același timp te va face să arăti cu două kilograme mai grasă. Când porți piese imprimate, alege-le pe cele ajustate pe corp.
 
Dungile sunt neutre. Dungile nu sunt considerate imprimeuri. Poți purta o fustă cu imprimeu floral cu o bluză în dungi albe și negre, spre exemplu, sau un cardigan cu dungi cu o pereche de pantaloni cu buline. Atâta timp cât restul ținutei tale nu contrastează cu acestea, poți încerca o mulțime de combinații.

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®