Arhiva
Popular Posts

Cum alegi fusta în fucție de corpul tău

by .

Cum alegi fusta în fucție de corpul tău

Să alegi fusta perfectă poate fi o provocare. În loc să alegi să-ți cumperi iar pantaloni, mai bine citești sfaturile noastre legate de fuste și forma corpului.

Indiferent de forma corpului tău, o fustă trebuie aleasă pentru a sublinia punctele forte ale corpului tău și să le ascundă pe cele mai slabe.

Femeile cu forme generoase sau cu corp în formă de pară

Fusta perfectă pentru femeile cu forme este fusta creion cu talie înaltă. Aceasta împreună cu o bluză băgată în talie va sublinia formele tale. Încearcă alegi o fustă până la genunchi în culori neutre.

Femeile mignone/ Femeile cu forme

O fustă mini în formă de A ce se termină la jumătatea pulpei este perfectă pentru voi. Va crea iluzia unei talii subțiri alături de o cămașă largă.

 

Femei slabe/ Femei fără forme 

Fusta cu volane sau fusta lalea până la jumătatea pulpei este ideală pentru cele care vor să creeze volum în zona șoldurilor. Ca bluză alege topuri în dungi orizontale.

 

Femei înalte/ femei cu statură medie 

Chiar dacă par demodate, alegeți fustele plisate. Din mătase sau bumbac, mai lungi sau mai scurte aceste fuste pot fi purtate la orice ocazie.

Fustele mini drepte din denim pot fi purtate cu succes de femeile mignone sau femeile slabe. Femeile cu picioare frumoase vor fi avantajate de acest tip de fustă.

Fustele midi sunt o alegere bună pentru orice tip de corp. Atât femeile fără form cât și femeile cu forme generoase pot purta cu încredere această fustă.

 

 

 

 

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®