Arhiva
Popular Posts

Cum transformăm cămașile demodate în șorțuri de bucătărie

by .

Nu suntem de modă veche dar înca mai credem că multe gospodine folosesc șorțuri de bucătărie și suntem aproape siguri că majoritatea atunci când au treburi casnice sau gătesc pentru familie, le folosesc fără doar si poate. Este un accesoriu care vă protejeaza hainele de zi cu zi și în mod special atunci când gătiți, cunoscut fiind faptul că se întâmplă destul de des să sară stropi de mâncare. De aceea ne-am gândit că nu ar fi rău să vă prezentăm câteva idei practice de a transforma cămașile, care nu mai sunt la modă, în șorțulețe de bucătărie practice dar nostime până la urmă.

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®