Arhiva
Popular Posts

Greșeli de stil

by .

1. Nu purta pantaloni trei sfert – ori porți pantaloni normali ori pantaloni scurți a căror lungime să nu depășească rotula genunchiului, dar nu pantaloni trei sfert.

2. Nu purta loafers sau boat shoes cu șosete – e o greșeală la fel de mare ca și când ai purta sandale cu șosete, arată urât, în special cu șosete albe.

Soluția este să porți șosete invizibile, denumite astfel pentru că sunt foarte joase și nu se vad:
Se mai acceptă în unele cazuri șosete la boat shoes în perioada dintre vară și toamnă când temperaturile încep să scadă dar în orice caz nu albe!!! Șosetele albe sunt doar pentru activitățile sportive.
 

3. Nu purta gulerul ridicat la tricoul polo sau cămașă – este un gest la fel de urât precum scrisul sau logo-ul de pe spatele gulerului. 

 


4. Nu purta lenjerie intimă firmată – știu că este greu să găsim lenjerie intimă simplă din material de calitate dar asta nu e o scuză să purtăm asemenea hidoșenii de boxeri:
 


5. Nu purta combinația de negru + maro. Negru și maro nu se potrivesc din punct de vedere cromatic, deci negru nu merge cu orice așa cum știai, doar albul și griul merg cu orice altă culoare.

6. Nu purta tricouri cu brand-ul uriaș la vedere – ești om cu suflet și personalitate, nu panou publicitar mergător. Așa ceva e ok să porți doar dacă ești student și faci o campanie de sampling la un anumit produs în fața magazinului, în rest e hidos.

 


7. Nu mai purta puloverul peste umeri – este un gest asemănător aceluia de a umbla cu gulerul ridicat la tricoul polo, bărbații o fac pentru că au văzut la alții și li se pare că așa e cool. Nu e. Dacă ți-e cald lasă puloverul acasă, dacă ți-e frig îmbracă-l.

8. Nu purta curea împreună cu bretele: ambele au același rol și anume acele de a susține pantalonii, e ridicol să porți și curea și bretele.

 
9. Nu purta haine lucioase – aceste materiale sunt în majoritatea cazurilor polyester 100% iar modelele de haine lucioase sunt trend-uri care trec. 

 

10. Nu mai purta pantaloni prea largi și prea lungi
Lungimea și lărgimea corectă a pantalonilor, în special în partea de jos unde aceștia se întalnesc cu încălțămintea, este aceasta:

 
11. Nu mai purta încălțăminte cu bombeu ascuțit sau pătrat – pentru a nu știu câta oară, este urât! această încălțăminte este făcută fără pic de pasiune și stil pentru oameni care nu au clasă, nu au stil și nu au simț estetic.
 

Poartă în schimb încălțăminte cu bombeu rotunjit:

Sursa: Alexandru-Remus.ro

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®