Arhiva
Popular Posts

6-ținute-spectaculoase-pentru-plajă

by .

6 ținute spectaculoase pentru plajă. Află ce să porți

Vacanța de vară este o perioadă mult așteptată, la care visezi cu siguranță tot anul. Dar este și o ocazie excelentă de a purta ținute deosebite

 

După ce ai ales costumele de baie pe care le vei purta în vara aceasta, ai nevoie de piese vestimentare care să se potrivească cu ele și pe care să le porți până ajungi pe plajă sau în timp ce te plimbi.Ținutele de vacanță trebuie să fie foarte practice, lejere și răcoroase. Trebuie să poți scăpa rapid de haine atunci când vrei să intri în apă, dar și să te îmbraci ușor, chiar peste un costum de baie încă umed, dacă vrei să pleci de pe plajă. Iată câteva ținute pe care să le încerci pe plajă vara aceasta:

 

Cămașa boyfriend

Una dintre piesele vestimentare vedetă este cămașa boyfriend. Are o croială largă, de inspirație masculină. Tocmai pentru că este lejeră, adesea albă și din acest motiv mai răcoroasă, cămașa boyfriend este perfectă pentru ținutele de plajă. Poart-o direct peste costumul de baie sau asociată cu pantaloni scurți din denim.

Fusta maxi și top scurt tricotat

O combinație care te va ajuta să obții un look romantic, în stilul boho, perfectă pentru vacanța la malul mării. Alege o fusta lungă, dintr-un material vaporos și lejer. Cele cu crăpături adânci sunt în tendințe vara aceasta. Optează pentru un top alb tricotat sau unul care imită dantela. 

Salopeta cu pantaloni scurți

O piesă vestimentară extrem de utilă în vacanțele la plajă este salopeta cu pantaloni scurți. Este foarte simplu de purtat și te scapă de grija asocierii corecte a unui top cu pantaloni scurți sau fustă. 

Rochiile cu umerii goi

În tendințe încă de anul trecut, rochiile vaporoase cu umerii goi sunt ideale pentru ținutele de plajă. Îți va fi foarte simplu să o dai jos și să o îmbraci de fiecare dată când vii și pleci de la plajă. Se potrivește cel mai bine cu sutienele și costumele de baie fără bretele.

Pantalonii scurți de blugi și topuri decupate

Dacă te mândrești cu forma ta fizică de invidiat, atunci ai nevoie de o ținută care să o pună foarte bine în valoare.

Pantalonii scurți de blugi, se potrivesc de minune cu topurile decupate, scurte până deasupra buricului. Îi poți purta chiar și cu bustiere sau cu sutienul costumului de baie.

Chimono pentru plajă

Special conceput pentru costumul de baie, chimonoul pentru plajă este o investiție pe care chiar merită să o faci. Alege imprimeuri neutre, așa cum sunt dungile alb-negru, sau culori pastelate care îți permit să-l asociezi cu orice costum de baie vei purta. 

 

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®