Arhiva
Popular Posts

7 moduri interesante în care să porți un tricou alb

by .

Tricoul alb este nelipsit din garderoba ta și devine de multe ori prima opțiune pentru o ținută casual, în asociere cu o pereche de jeanși. Dar există multe alte moduri în care să porți tricoul alb, astfel încât să obții o ținută șic. Iată câteva idei pentru outfituri interesante:

Tricou alb cu sacou, jeanși și sandale
Tricoul tău alb merge de minune cu blugii, așa cum sigur știi deja. Dar chiar și o astfel de ținută aparent plictisitoare se poate transforma într-una stylish. Asociază cu un sacou și o pereche de sandale cu barete subțiri, iar rezultatul va fi impresionant. Un sacou clasic, negru, se potrivește cu această ținută, dar dacă porți unul alb vei avea un look deosebit.
 

Tricou alb cu pantaloni scurți tip fustă
Atunci când vrei să te simți exact ca în vacanță și îți dorești să transpui această stare în ținuta pe care o porți, asocierea dintre o pereche de pantaloni scurți și un tricou alb este opțiunea perfectă. Alege pantaloni scurți cu o croială largă, tip fustă. Nu uita să accesorizezi cu o pălărie de soare, care îți va completa perfect lookul.


Tricou alb și fustă midi cu imprimeu puternic
Tricoul alb este perechea ideală pentru o fustă cu un imprimeu îndrăzneț. Îți permite să pui în valoare modelul fustei, care devine astfel elementul central al ținutei. Iar dacă nu știi ce printuri să porți, imprimeurile florale masive se numără printre tendințele acestui an.

 
 

Tricoul alb sub o rochie cu bretele subțiri
O rochie cu o croială largă și bretele subțiri, purtată deasupra unui tricou este un trend important al acestui an.
 
Cu blugi albi
Este mai simpu decât ți-ai imaginat să obții un look monocromatic care să se potrivească de minune în zilele fierbinți de vară. Poartă tricoul tău alb cu o pereche de jeanși la fel de albi, iar rezultatul este o ținută care va atrage toate privirile. Poți adăuga un strop de culoare prin intermediul accesoriilor în nuanțe puternice.

Cu blugi negri și sandale colorate
Alege o pereche de blugi negri skinny și poartă tricoul alb băgat în pantaloni, pentru a-ți pune talia și silueta în evidență. O pereche de sandale sau pantofi cu toc într-o culoare puternică este exact ceea ce îți trebuie pentru ca ținuta să aibă un accent interesant

Tricou alb cu o fustă creion și clutch
Chiar și o fustă ce inspiră eleganță și rafinament poate fi purtată cu succes cu un tricou alb simplu. Optează pentru culori neutre, albul și negrul fiind opțiuni perfecte pentru un look rafinat. Asociază cu pantofi cu toc și un clutch

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®