Arhiva
Popular Posts

Cum scăpăm de petele de orice fel de pe haine

by .

 

Petele de grăsime 
Pudra de talc reprezintă produsul minune care vă este de ajutor în momentele în care petele de grăsime vă strică ziua. Trebuie să aplicăm puțină pudră de talc peste întreaga pată și îndepărtăm ușor surplusul folosind o perie de haine. Poți repeta această acțiune la scurt timp,după 5-10 minute până când pata dispare definitiv.

Petele de marker permanent
Petele de marker permanent de regulă sunt foarte greu de eliminat, astfel cel mai bine este să nu lași pata așa mult timp. Cu cât acționezi mai repede, cu atât ai șanse mai mari să scapi de pete. Toarnă direct pe pataă o lingură cu vaârf de săpun lichid și tamponează usșor zona cu probleme până ce se vede ștearsă pata. Metoda aceasta este atât de eficientă încât este frecvent folosită chiar și de marile curățătorii care duc lupta cu petele zilnic.

Petele de ulei

Sunt cele mai urâte pentru caă ies greu. Tot ce trebuie să faci este să presari câteva prafuri de amidon de porumb pe pată după care lași să acționeze cam 10-15 minute. După aceasta trebuie clatită țesatura foarte bine în minim 2 ape.

Petele de ruj
Deși la prima vedere sună ciudat, vei vedea că rezultatul este miraculos. Ia o bucată de pâine, scoate doar miezul și dă-i forma de cocoloș. Freacă cu el pata de ruj și adaugă detergent lichid. La final, vei fi uimit/ă de rezultat.

Petele de cerneală
Cu toții ne amintim de petele de cerneală din copilarie. Acum deși există altfel de stilouri cu rezerve, nu este exclus să ne pătăm cu cerneală. Pune puțină pastă de dinți peste pata de cerneală și las-o să acționeze câteva minute. Când vei spăla la mașină articolul vestimentar vei vedea că ai scapat în timp record de pata de cosmar.

Petele de sânge
Este de preferat ca pata de sange să fie încă proaspată, dacă nu, trebuie să folosim apă oxigenată în combinație cu săpun lichid, detergent lichid sau capsule. După care nu rămâne decât să clătim cu apă rece și să lăsaăm la uscat.

Petele de iarbă
Imi amintesc adesea de copilarie cand toti ne murdaream pe haine pentru ca ne jucam in iarba. Acum suntem mari și ne luptăm cu petele în locul mamelor noastre. Secretul este să amestecăm două linguri de apă oxigenataă cu o lingură și jumatate de detergent de vase(nelipsit din bucatarie), apoi să frecăm bine soluția pusă pe petele verzi.

Petele de deodorant
Zilnic folosim deodorant și există posibilitatea să ne murdărim hainele. N-o să-ți vină să crezi cât de usor este să scapi de pete. Ai nevoie de hârtie de uscator și problema este ca și rezolvată. Folosește hârtia pentru a freca pata și vei vedea rezultatul minune!

Petele de vin roșu
Hainele preferate pe care le-ai pătat cu vin rosu!Le arunci??? Nu! Cui pe cui se scoate!Toarna puțin vin alb peste pată, iar aceasta va disparea complet.

Petele de transpirație inestetice
Metoda cea mai cunoscută de a scapa de petele de transpirație. Combină o lingură de detergent de vase cu 4 linguri de apă, dar nu orice apă, cea oxigenată este cea mai indicată și pune și câteva linguri de bicarbonat de sodiu. Ai grijă să omogenizezi bine toate ingredientele. Lasă soluția pe petele tale și așteaptă 20 de minute. Vei fi bucuros/ă să vezi că petele au disparut!

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®