Arhiva
Popular Posts

Ghid pentru bărbați: Cum asortăm șosetele

by .
Pe lângă asta, fiecare bărbat cu puțin interes pentru moda zilelor noastre crede că, purtând niște șosete în culori puternice, e suficient să iasă ân evidență și să primească aprecieri pentru stilul vestimentar. Însă nu e tocmai așa.
Există câteva reguli, trucuri și tehnici simple cu ajutorul cărora nu te vei întreba dacă ai luat decizia corectă, atunci când asortezi șosetele cu ținuta. La urma urmei, cu siguanță aveți lucruri mai importante la care să vă concentrați decât pe problema șosetelor care se potrivesc sau nu cu un costum. Dar mai întâi să aruncăm o privire pe roata culorilor- prietenul tău cel mai bun când vine vorba de a integra orice piesă vestimentară în ținuta aleasă.
Regula 1: Dacă ai dubii, bazează-te pe tonuri
Aceasta este o metodă care nu dă greș niciodată- alege o pereche de șosete care e o nuanță mai deschisă sau mai închisă decât pantalonii pe care îi porți. De exemplu, dacă porți un costum gri, alege niște șosete gri înschis. Dacă toate șosetele închise la culoare sunt la spălat, poți alege o pereche albastru cu niște pantaloni chinos navy. Nu prea ai cum să greșești cu această tehnică.
Regula 2: Alege modelele
Respectă regula de mai sus, dar introdu puțin textură și niște modele subtile la alegerea șosetelor. De exemplu, poți alege niște șosete gri închis, făcute din lână groasă, cu o linie orizontală, ca să se potrivească cu un costum gri. Alternativ, poți încorpora niște dungi subtile verticale sau chiar buline. Ține minte însă că dacă alegi șosete mai groase, trebuie să alegi și materiale mai groase în restul ținutei- denim, piele, tweed, lână sau catifea.
Regula 3: Fă o declarație de stil
Când vine vorba de șosete cu care să faci o declarație de stil, e imperativ să ții minte roata culorilor. Dacă nu vrei să fie plictisitoare, poți asorta modelul șosetelor cu pantalonii pe care îi porți. Adică bulinele și dungile să fie în aceeași nuanță. De asemenea, poți alege culori mai vibrante ca de exemplu roz sau navy sau chiar galbene. Arată minunat cu niște pantaloni chinos burgundy.
Regula 4: Fii îndrăzneț… dar respectând regulile
De asemenea, dacă vrei să integrezi câteva șosete puternice și colorate în ținută, bazează-te pe roata culorilor ca să vezi ce opțiuni ai. Indiferent de cât de cool crezi că te face să arăți, dacă alegerea ta în șosete nu este complementară sau contrastantă, atunci o sa deranjeze la ochi.
Firește, cel mai ușor mod de a introduce culori puternice în orice look e să oferi o bază neutru în restul ținutei- pantaloni albi, blugi negru sau chinos gri închis. Cu aceste nuanțe, orice culoare puternică va avea scena pe care să se manifeste fără să denotă prost gust în ochii cuiva.
Și gata! Acum nu mai ai niciun motiv să stai pe gânduri dimineața, când alegi șosetele perfecte.

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®