Arhiva
Popular Posts

Află cum se întrețin hainele din bumbac!

by .

Bumbacul este un material natural, ușor, absoarbe umiditatea și lasă pielea să respire. Însă dacă nu știi cum să întreții acest material, s-ar putea să porți haina preferată doar de câteva ori.

Noi te ajutăm cu câteva sfaturi cum se întrețin hainele din bumbac pentru ca tu să te bucuri de haina preferată, oricând.

 

Bumbacul se decolorează. Întreține hainele cu produse speciale.

Culoarea hainelor fabricate din bumbac nu este atât de puternică precum cea a hainelor confecționate din fibre sintetice. Nu folosi un detergent de rufe dur. Alege un detergent lichid, soft. Pe lângă faptul că va curăța în profunzime, acesta va păstra și culorile intacte.

Ferește bumbacul de razele directe ale soarelui!

 

Bumbacul intră la apă! Atenție la temperatura de spălare.

Înainte de a spăla haina, citește cu atenție eticheta pentru a vedea care este temperatura optimă de spălare. Apa ar trebui să fie rece spre călduță, în nici un caz fierbinte! În funcție de instrucțiunile de pe etichetă vei ști dacă haina trebuie spălată în mașina de spălat sau manual. De obicei majoritatea hainelor din bumbac se spală cu mașina, dar trebuie să te asiguri de acest lucru citind cu atenție eticheta.

 

Bumbacul reține scamele! Curăță cuva mașinii înainte de spălare

Bumbacul spre deosebire de materialul sintetic este puțin mai moale, iar fibrele sale rețin impurități, scame minuscule care cu greu mai pot fi scoase. Pentru a spăla cuva mașinii, cu ajutorul unei sticluțe cu pulverizator  umezește bine cuva, apoi șterge-o cu un burete curat. Ai grijă, nu folosi cârpe!

 

Bumbacul rezistă la căldură! Calcă la o temperatură ridicată

Bumbacul este o țesătură naturală și foarte rezistentă. Nu îți face griji, poate fi călcat la o temperatură mai mare, nu se va deteriora. Dacă pe material sunt aplicații din mergele, paiete,  aplicații cauciucate, este recomandat de întors haina pe dos și de călcat.

 

Bumbacul atrage moliile!

Bumbacul reține umezeala, transpirația și uleiurile naturale produse de corpul nostru. Acestea atrag moliile. Așadar este indicat ca printre hainele de bumbac să pui pliculețe cu levănțică sau cu naftalină. Aceste produse vor ține moliile la distanță.

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®