Arhiva
Popular Posts

8 Reguli de bun gust și stil

by .

Orice femeie își dorește să arate bine, dar unele nu știu cum să obțină acest lucru.

Dacă ai abilități naturale pentru a-ți alege hainele potrivite, atunci ești norocoasă. În cazul în care nu ești așa, nu renunța! Bunul gust, poate fi educat, trebuie doar să urmezi doar câteva reguli și totul va fi bine.

Cu cât mai puțin, cu atât mai bine

Evită să îți cumperi texturi pe care nu le poți combina între ele. Alege combinațiile în stil costum, dar nu în versiunea clasică.

Cel mai indicat este să ai mai puține articole și accesorii care să se potrivească unele cu altele, decât mai multe piese vestimentare de diferite texturi și stiluri diferite.

 

Problema calității

Hainele ieftine de o calitate precară, nu vor arăta niciodată precum cele scumpe. Investește în câteva piese vestimentare de calitate bună decât în mai multe și ieftine. Fii totuși atentă la produsele pe care le achiziționezi. Uneori prețul nu este direct proporțional cu calitatea.

Analizează foarte bine croiul, cusăturile, tivul, felul în care vine acea haină pe tine. Unele haine care aparent arată bine, sunt foarte prost croite. Atenție maximă!

 

Economisește

Nu combina niciodată piese vestimentare scumpe cu cele ieftine. Blugii de firmă, de exemplu, vor avea un aspect ieftin dacă îi vei combina cu o bluză pe care ai dat doar câțiva lei. Nu fă economii în cazul pantofilor, lenjeriei, puloverelor. Trebuie să știi ce vrei și ce te reprezintă. Încearcă să îți stabilești o culoare preferată sau un stil vestimentar care te caracterizează și construiește-ți întreaga garderobă în jurul acestui detaliu.

 

Alege ceea ce ți se potrivește

Moda te învață ce să porți, dar asta nu înseană să te ei după toate tendințele. Dacă ceva arată grozav pe tine, poartă acea piesă vestimentară, dar dacă simți că nu ți se potrivește, renunță.

Sfatul este să îți alegi doar ceea ce ți se potrivește și ceea ce te reprezintă.

 

Culorile

 

Primul lucru pe care ochii unei persoane îi percepe sunt culorile, mai ales dacă nu sunt combinate cum trebuie. De aceea este foarte important să alegi corect culorile. Regula dress code-ului, recomandă să nu combini mai mult de trei culori în aceeași ținută. Bineînțeles este la modă trendul color block. Dar ai grijă cum combini culorile, să nu cumva să obții un efect de papagal, în loc de un curcubeu armonios.

 

Lenjeria

  

Lenjeria intimă confirmă fiecărei femei un plus de feminitate. Renunță la vechea lenjerie și cumpără-ți câteva seturi noi. Ba mai mult, cumpără-ți cîteva seturi pentru ocazi speciale. Chiar dacă nu se vede, alege un set de  lenjerie intimă, care să se asorteze cât de cât cu ținuta care o porți.

 

Pantofii

Pantofii reprezintă un simbol al frumuseții și confortului. Dau eleganță oricărei ținute. Te ajută să-ți ascunzi iperfecțiunile, să pari ma înaltă sau dau impresia de picioare mai lungi. O pereche de pantofi de calitate te va ține mai mult, va arăta mai bine și nu te vor durea picioarele.

 

Parfumul

Parfumu este indispensabil oricărei femei. Este în fond, cartea ei de vizită. Singura regulă pe care trebuie să o urmezi, este să eviți parfumurile ieftine și contrafăcute. Aroma aleasă, trebuie să fie în armonie cu sufletul tău.

 

Atitudinea și siguranța de sine, rămân cele mai importante ingrediente ale unei ținute reușite. Trebuie să îți pese măcar puțin de aspectul tău fizic și să îți dai interesul. Nu e totuna cum ieși pe stradă. Prin urmare fii atentă cum te îmbraci. Succes!

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®