Arhiva
Popular Posts

Ce spune despre tine culoarea lenjeriei intime

by .

Lenjeria intimă, indiferent de culoare, oferă fiecărei femei sexualitate și feminitate. Unele de exemplu aleg culoarea albă, neagră, roșie iar altele cât mai colorată. Iată ce spune culoare lenjerie despre tine și de ce este important să o alegi pe cea care ți se potrivește.

 

Lenjeria intimă albă.

Nu degeaba este cea mai comună culoare de lenjerie intimă pentru care oprează reprezentantele sexului frumos. Albul denotă naturalețe iar persoana care poartă această culoare este una serioasă dar în acelați timp caldă. Se spune despre femeile care poartă lenjerie albă că au nevoie de mai mare afecțiune, gesturi de iubire care să le ofere o bunăstare emoțională.

 

Lenjeria intimă neagră.

Atunci când optezi pentru această culoare, se spune că ești o fire puternică și ambițioasă. Mai mult, femeia care poartă lenjerie neagră, este un adevărat lider, mai ales în cuplu. Cu toate astea, cele care preferă această culoare, de multe ori își ascund sentimentele.

 

Lenjeria intimă roșie.

Femeile care preferă o astfel de lenjerie sunt pasionale și foarte energice. Conștiente de atuurile pe care le au, nu le este frică să își folosească abilitățile de seducție în favoarea lor. Știu cum să-i facă pe plac partenerului și au pretenția ca și acesta să procedeze la fel.

 

Lenjeria intimă albastră.

Indiferent de nuanță, cele care poartă lenjerie albastră sunt romantice, dar în același timp cu picioarele pe pământ, în plus sunt firi independente. Sunt foarte pasionale și după ce  renunță la lenjerie intimă, cu toate că la final le place să fie îmbrățișate și să li se spună cât de frumoase sunt.

 

Lenjeria intimă galbenă.

Această nuanță este pe placul multor femei și o preferă ori de câte ori vor să iasă în evidență. Femeile care adoră lenjeria de culoare galbenă, sunt firi vesele, active și spontane care reușesc să surprindă de fiecare dată.

 

Lenjeria intimă roz.

Femeile care poartă această nuanță sunt jucăușe și copilăroase. Nici bărbații nu rămân indiferenți la această culoare, din punctul lor de vedere, femeile care o poartă emană foarte mult erotism și mister.

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®