Arhiva
Popular Posts

Cum scăpăm de petele galbene de transpirație de pe haină

by .

 

Odată cu temperaturile calde, apar și petele jenante  de transpirație pe haine. De regulă cămășile și tricourile sunt cele care suferă din această cauză.

Îți recomadăm 6 sfaturi eficiente de îndepărtare a petelor de transpirație.

 

 

Aspirina
 

 

Mărunțește două aspirine în jumătate de cană cu apă călduță. Înmoaie pata în această soluție și las-o timp de 2-3 ore. După această prrocedură clătește haina cu apă călduță

Oțetul

Petele De transpirație se scot cu o soluție formată din apă și oțet. Toarnă această compoziție  peste pată și lasă și lasă 10-15 minute, după care spală haina cu apă caldă și detergent.

Lamâia

 

Amestecă două părți egale de lămâie și apă și clătește zona ’’afectată’’ cu această soluție.

Sarea

Dizolvă patru linguri de sare într-un litru de apă fierbinte. Tamponează zona respectivă cu acest amestec până când observi că pata dispare.

Amoniacul

Înainte de spălare, aplică pe pata de transpirație o soluție de amoniac și apă.

 

Bicarbonatul de sodiu

 

O pastă preparată din patru linguri de bicarbonat de sodiu și un sfert de apă călduță- perfectă pentru înlăturarea petelor de transpirație.

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®