Arhiva
Popular Posts

Tendințele în modă pentru toamna-iarna 2015-2016

by .

Cum vremea se schimbă apar multe tendințe provocatoare și culori bogate pentru a stabili starea de spirit a următoarelor zile și nopți. Fii la modă cu aceste stiluri moderne, dar și clasice.

 

 

Roșu clasic

Roșu este o culoare potrivită pentru curajoși, pentru cei care doresc să fie lideri și să fie observați. În acest sezon designerii au profitat de efectele sale pentru a accentua garderoba femeii. De la zmeura roșie la vișiniu și roșu intens, aceste sunt nuanțe cu care nu puteți da greș.

 

Turcuazul și galbenul muștar apar ca începătore printre culorile populare ale toamnei, nu doar separate, dar și într-un amestec de modele și accesorii.

 

 

Materialele toamna-iarna

 

Noile anotimpuri aduc câteva materiale clasice. În compania mohairului, a pielii, a pielii de căprioară, a lânei și a catifelei, bumbacul permite expansiunea și mișcarea.

Blugii și pantalonii din catifea sunt perfecți pentru acest sezon, dar și practici.

Materialele metalice nu sunt excluse. Accesoriile ca poșetele și curelele sunt folosite pentru a atrage atenția și a scoate în evidență accentul stilului.

 

 

Modele

 

Alege modelele care se potrivesc cel mai bine pentru tine. Ai la dispoziție cercuri sau dungi. Alege înțelept, pentru că acestea nu înfrumusețează orice figură.

 

 

 

Stiluri

 

Hainele tradiționale, personalizate sunt clasice și întotdeauna o alegere bună pentru mediul de lucru. Acoperă cu o haină cu imprimeuri sau un sacou când vremea se răcește.

Rochiile suportă schimbări semnificative. Materialele delicate, luminoase cu modele de mătase au devenit populare la Hollywood. Sublinierea taliei atrage o mulțime de priviri, permițând femeilor să se simtă provocatoare și feminine. Rochiile trapezoidale ridică talia și adaugă lungime trunchiului.

 

 

Accesorii

 

Acest sezon vine cu accesorii de epocă, cu materiale strălucitoare, blană falsă și care vor oferi un look potrivit pentru o petrecere de seară.

 

Accente și bijuterii

 

Eșarfe cu modele complicate

Lanțuri colorate și cu textură

Brățări late și fermecătoare

Ceasuri mari, eclestice

Cercei mari

Curele și genți din piele falsă de crocodil, șarpe și struț

Rucsacuri și genți elegante

 

 

Pantofi

 

Fie că sunt cu platformă sau toc aceștia par mai voluminoși. Tălpile groase adaugă înălțime și stil. Se potrivesc atât la serviciu cât și la plimbare. Tentințele din piele sunt evidențiate, adăugând strălucire pantofilor, genților și curelelor. 

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®