Arhiva
Popular Posts

Cum să asortezi corect culorile

by .

Dacă ești o fashionistă înrăită, cu siguranță ai o grămadă de haine în dulap, adecvate oricărei ocazii. Însă un alt lucru esențial atunci când îți alcătuiești o ținută este să știi cum să combini culorile. O ținută bine compusă poate fi distrusă dacă acele culori pe care tu le alegi nu se asortează una cu cealaltă.

Sunt niște reguli simple, dar care îți vor fi de folos și pe care ți le vom prezenta mai jos:

ROGVAIV este un acronim provenind de la culorile vizibile( roșu, oranj sau portocaliu, galben, verde, albastru, indigo și violet) și care reprezintă o formulă pentru reținerea mai ușoară a culorilor și a ordinii lor din spectrul vizibil (culorile curcubeului)

 

 

Cum să combini culorile:

 

1.Culorile care se află una lângă cealaltă: galben, galben-portocaliu; galben-galben verzui; violet-albastru violet, etc)

2. Culorile care formează un unghi drept una cu cealată (galben și roșu portocaliu, albastru și violet-roșu verde și portocaliu)

3.Culorile care se află pe parte opusă a spectrului ( galben și violet, albastru și portocaliu, roșu și verde)

4. Culorile care formează un T ( albastru, portocaliu, roșu-violet, galben, violet, roșu-portocaliu, galben, albastru-verde, roșu-verde)

5.Culori care formează un X (albastru, portocaliu, roșu-violet, galben, violet, albastru-verde, roșu-portocaliu)

Maro, negru, alb sunt culori neutre și pot fi combinte cu orice altă culoare.

Poți crea orice combinație minunată de culori dacă respecți aceste sfaturi. Un alt sfat: încearcă să folosești culori închise în acele părți ale corpului tău pe care ai vrea să le arăți mai subțire decât sunt. Iar culorile foare stridente, folosește-le doar când vrei să pui în evidență o parte a corpului tău.

 

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®