Arhiva
Popular Posts

Ziua internațonală a zâmbetului. Lucruri pe care nu le știa despre zâmbet.

by .

Ziua zâmbetului se sărbătorește în fiecare an în prima vineri din luna octombrie. Această zi a fost ,,inventată,,  de către artistul Harvey Ball care este și designerul care a desenat și promovat Smiley-ul.

Lucruri neștiute despre zâmbet!
Femeile zâmbesc mai des.

 O femeie zâmbește de 62 de ori pe zi pe când un bărbat doar de 8 ori. Acesta este evident un studiu.

 
Sunt 19 feluri de a zâmbi.

Oamenii de știință au studiat zâmbetul și au ajuns la concluzia că sunt 19 situații în care un zâmbet se naște. Există însă și două categorii mari: zâmbetul natural și sincer și cel fals.

Oamenii care zâmbesc sunt mai frumoși.

Oamenii de știință de la Universitatea Aberdeen din Scoția au luat la întrebări mai mulți bărbați și au ajuns la concluzia că aceștia le considerau pe femeile care zâmbeau mult mai atrăgătoare și mai tinere.

 

Zâmbetul eliberează endorfine.

Cât se poate de evident, atunci când zâmbești corpul eliberează endorfine. Hormonii fericirii așa cum li se spune în popor.

Scapi de răceală dacă zâmbești

Atunci când zâmbești și ești fericit, poți trece mai ușor peste o răceală. Sau cel puțin așa spun oameni de știință. Endorfinele ajută pentru a combate răceala.

 

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®