Arhiva
Popular Posts

Șapte rochii pe care orice femeie trebuie să le aibă în garderobă

by .

Așa cum există câteva ingrediente care nu trebuie să îți lipsească din bucătărie, sunt și câteva rochii pe care este obligatoriu să le ai în gardeobă. Sunt piese vestimentare la care să apelezi dimineața, când te grăbești să ieși pe ușă, sau când nu ai timp să te gîndești cu ce să te îmbraci. De little black dress ai tot ai auzit și probabil nu există femeie care să nu o aibă în garderobă. Poți să o îmbraci ziua, seara, la birou sau la ieșirile cu prietenii.

Little white dress

Lângă rochia neagră ar trebui să stea  ’’little white dress’’. Vara asta s-a purtat mai mult ca oricând , iar dacă nu ai și tu o astfel de rochie în garderobă, este tim să investești în una. Dacă vrei să ai un aer inocent și romantic, optează pentru dantelă, dar orice alt material te va face să arăți minunat.

 

Rochia de inspirație masculină

Rochia de inspirație masculină este perfectă pentru orice moment al zilei. Se potrivește oricărui tip de siluetă și este extrem de confortabilă. O poți purta cu teniși sau cu tocuri.

Rochia de inspirație vintage

Orice femeie ar trebui să aibă o rochie vintage. Cu un astfel de model, vei ieși cu siguranță în evidență.

 

Rochia vaporoasă

Rochia vaporoasă este feminină și va atrage imediat atenția aspura ta, deși este atât de simplă. O poți purta cu tocuri sau cu balerini. Acest model este potrivit mai ales pentru vară.

 

Rochia lungă

Rochia lungă parcă este făcută anume pentru diminețile haotice. Acest model este creat astfel încât să te facă să arăți fabulos fără pic de efort. Sunt confortabile și pline de stil.

Rochia cu peplum

Rochia cu peplum este un alt model sofisticat, de care ai nevoie. Poate fi purtată atât ziua, cât și seara și îți dă un aer aparte.

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®