Arhiva
Popular Posts

Cum să porți bluzele tip ie

by .

Bluzele tip ie sunt cele mai romantice și cele mai vaporoase accesorii care te pot face să arăți minunat. Învață cum să porți bluzele tip ie și cum să-ți construiești ținutele în fucție de ele. Asortează-le cu piese stilate pentru a obține cele mai bune rezultate.

Aceste bluze largi și vaporoase se potrivesc oricărui fel de corp indiferent de măsura taliei sau de alte  trăsături. Aceste bluze alcătuiesc atât ținute casual cât și unele semi-formale dacă sunt făcute din materiale speciale și dacă sunt decorate cu imprimeuri chic sau cu unele digitale.

Acest sezon ne dă o mulțime de idei despre cum să purtăm bluzele tip ie. Urmează câteva principii de bază pentru a purta cu stil aceste bluze.

Un principiu de bază în purtarea cu succes a unei bluze tip ie este asortarea ei cu un obiect vestimentar mai strâmt. De aceea alegi blugi skinny sau pantaloni scurți. Poți încerca să porți și pantaloni boot-cut sau unii drepți. Completează look-ul cu pantofii potriviți alegând textura și înălțimea după preferințe.

Dacă vrei să accentuiezi frumusețea acestei bluze trebuie să crezi contrastul perfect. Ideea este și mai eficientă dacă porți o bluză cu imprimeuri sau pictată. Echilibrează look-ul cu imprimeuri ce ies în evidență combinate cu blugi, pantaloni sau pantaloni scurți în culori neutre. În acest fel vei atrage atenția asupra bluzei tale tip ie.

Cele care vor să includă iile în ținutele de cocktail sau semi-formale ar trebui să aleagă unghiurile, liniile definite și accesoriile necesare. O bluză lăsată pe un umăr și cele decorate cu o curea îți vor completa look-ul. Asortează această bluză cu o pereche de leggins și cu pantofi pumps și succesul este garantat.

 

Nu uita nici de importanța unui plic sau a unei genți drăguțe și nici de bijuterii. Asortează aceste accesorii cu imprimeul și designul bluzei. Dacă bluza are mărgele, bijuterii sau un imprimeu mai dens alege genți și pantofi într-o singură culoare sau în tonuri pastelate.

 

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®