Arhiva
Popular Posts

Cum să asortezi cravata cu cămașa

by .

Poți fi un profesionist în asortarea cămășii și a cravatei dacă acestea au o culoare uni, ușor de combinat. Trebuie doar să reții câteva reguli simple și să nu te abați de la ele. Iar combinarea cămășii și a cravetei nu a fost niciodată mai simplă.

 

 

Repetă culoarea cămășii în modelul cravetei!

În cazul în care ai ales cămașa prima, alege cu atenție culoarea dominată. Atunci când ești gata să-ți cumperi cravata, alege o cravată, alege una care folosește aceleași culori dominante de pe cămașa ta. Așadar, dacă încerci să combini o cămașă maro cu o cravată, dacă alegi o cravată roz cu modele interesante de culoare maro, nu ai cum să dai greș!

Trebuie să acorzi mare atenție regulilor de combinare a culorilor.

Mai jos îți vom arăta cum să asortezi diferite nuanțe pentru a crea o ținută armonioasă și plăcută ochiului.

 

 

Roșu, galben și albastru sunt cunoscute ca fiind culorile primare. Toate celelalte culori vin ca o combinație a acestor trei nuanțe. Culorile primare pot arăta perfect într-un look monocrom, ceea ce înseamnă să alegi aceeași culoare pentru fiecare piesă vestimentară care îți va compune outfitul.

Când îți alegi cravata, trebuie să ții cont și de conformația ta corporală. Mai exact, bărbații cu o masă corporală mai mare, cu umerii lați, înalți, trebuie să poarte cravate late și mai lungi decât bărbații mai mici de înălțime și mai slabi.

Trebuie să ții cont de următorul truc: Cravata are o lungime corectă atunci când vîrful atinge  catarama de la curea.

Cum alegi cămașa potrivită

O piesă vestimentară care nu stă bine pe tine, mai ales în cazul cămășii, poate fi semnul lipsei de stil. În cazul bărbaților, cămașa ar trebui să reprezinte un atu, un obiect vestimentar care le trasează masculinitatea și care cu siguranță nu îl va lăsa neobservat. Prima regulă de aur este să reușești să îți alegi cămașa pe dimensiunile tale. Sunt câteva sfaturi pe care e bine să le știi când mergi în căutrea unei cămăși. Aici sunt câteva dintre ele.

 

 

Culoarea

Culoarea clasică în materie de cămăși este albul sau albastrul. Dar dacă totuși te consideri un tip îndrăzneț, ai o gamă largă de culori de unde poți alege. Ține cont de ocazia la care vrei să participi și îți va fi mai ușor să alegi o culoare.

Cravată sau nu? Există o regulă simplă, când vine vorba de asortarea cravatei cu cămașa. Dacă optezi pentru o cămașă mată, ia-ți o cravată sidefată sau cu model. Unele cămăși care au guler înalt nu impun purtarea cravatei.

Fii atent la guler

O cămașă care este pe mărimea ta, va avea un guler care nu te va strânge sau nu va fi prea larg. În principiu, se recomandă o distanță de trei degete ântre guler și gât. De asemenea, acesta trebuie să fie rigid.

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®