Arhiva
Popular Posts

Cum aflăm că am cumpărat un parfum de calitate. 5 secrete!

by .

Cu toate știm cât este de important parfumul pentru orice femeie. Cum ne dăm seama că am cumpărat un parfum de calitate în detrimentul unui contrafăcut?

 

 

1.În primul rând ca să știm dacă suntem în posesia unui parfum bun, de calitate, trebuie să știm: Ce este un parfum bun?

Un parfum bun, în afară de faptul că e foarte important să fie original și nu o copie ieftină, ține și de compatibilitatea cu ph pielii noastre. De aceea un parfum de calitate ține cel puțin 12 ore, chiar și după ce ai făcut duș. Pentru a-ți da seama de calitățile acestuia, este foarte important să îl testezi pe piele.

 

2.Degeaba ai un parfum de calitate dacă nu știi cum să îl aplici! Un parfum bun nu trebuie aplicat în cantitate mare. Poți să îl pulverizezi în aer, și apoi să treci prin ’’norul’’ astfel format sau poți să îl pulverizezi discret pe zonele mai calde și cu o circulație a sângelui mai puternică: zona de la baza gâtului, încheietura mâinii, piept, după ureche.

 

3.Degeaba vrei să îți cumperi un parfum bun dacă nu cunoști modul în care să citești ingredienții.

Regula cea mai simplă,  este cea care permite înțelegerea unei aranjări a notelor parfumului.

Notele de vîrf sunt cele care creează prima impresie olfactivă, sunt și cele mai puțin rezistente.

Notele de mijloc sunt ’’inima’’ parfumului, cea care se dezvăluie pe durata a câteva ore.

Notele de bază persistă cel mai mult, aproape 24 ore, chiar dacă parfumul pe de-a-întregul și-a pierdut amploarea.

Ai grijă ca pielea să fie curată înante de parfumare pentru ca mirosul să se impregneze cât mai bine în piele.

 

 

4.Ambalajul și aspectul: ne putem repede da seama ușor dacă este un parfum –copie sau unul original. Ambalajul copiei nu este atât de îngrijit, acea folie protectore nu este fină și nu este bine lipită. Scrisul pe cutia originală este corect și ușor ’’embosat’’. La fel și pe sticlă, scrisul se simte la pipăit.

Sticla de parfum original este fină, pe când cea a copiei este mai grosolană iar contururile mai îngroșate.

Capacul parfumului original se potrivește perfect cu sticla fără să aibă acel ’’joc’’ a parfumului copie.

Pe partea de jos a sticlei trebuie să existe o etichetă cu țara de origine a parfumului. Eticheta trebuie să fie lipită frumos și curat. Dacă alunecă sau se întinde acel lipici, înseamnă că avem în mână o copie.

 

5.Nu în ultimul rând trebuie avut grijă la conținut și miros.

Unii te vor sfătui să agiți sticla pentru a vedea dacă parfumul e original. De ce? Pentru că la parfumul original, când agiți sticla, bulele formate dispar în 10-15 secunde. Bulele la un parfum copie dispar imediat.

 

Culoarea parfumului trebuie să fie nici palidă dar nici accentuată. Nuanțele parfumurilor originale sunt plăcute și niciodată stridente.

 

Mirosul parfumului:cel original are trei straturi care se simt diferențiate după ce le aplici pe piele, pe când parfumul copie are un miros constant de la început până la sfărșit.

 

Parfumul copie are o notă uleioasă la atingere, ceea ce nu este admis la un parfum.

 

La parfumul original, apa de parfum aplicată pe acel tester de hârtie durează peste 24 ore iar apa de toaletă până la 24 ore....pe când copia dureaă cel mult o oră.

 

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®