Arhiva
Popular Posts

Umbrele în tendințe pentru o ținută cool

by .

Umbrele în tendințe pentru o ținută cool

 

Știm deja....De cele mai multe ori accesoriile fac diferența, atunci când vorbim despre ținuta noastră. Bunăoară putem alege haine obișnuite, dar dacă alegem o poșetă, un colier, sau de ce nu, o umbrelă mișto, deja imaginea se va schimba la 360 grade.

 

 

Despre accesorii vom discuta azi, despre cele de toamnă, despre umbrele.

 

Umbrela uni

Perfectă pentru orice ținută, umbrela uni, are mai multă personalitate, dar mai multă utilitate. Alege-o în funcție de culoarea care te avantajează.

 

 

Umbrela îndrăzneață

De asemenea uni, umbrela îndrăzneață merge pe culori tari, vii, fosforecente, dacă vrei. Și în acest caz trebuie să alegi în funcție de ce ți se potrivește, dar, mare grijă, aici merge vorba de mai mare îndrăzneală.

 

 

Umbrela cu buline

Minuntă, sweety, caldă, umbrela cu buline este perfectă pentru a-ți însenina ziua. Veselia ei este molipsitoare.

 

 

 

Umbrela muzicală

Sigur, la caitolul imprimeuri, oferta poate fi variată. Însă dacă vrei să dansezi în ploaie, cît este ziua de lungă, alege umbrela cu print muzical. Crede-mă, face diferența!

 

 

Umbrela elegantă

Dacă îți place rafinamentul, ești mereu la patru ace, atunci nu ai decît să alegi umbrela elegantă. O să dea un plus de prestanță ținutei tale

 

 

Umbrela roz

Este îndrăzneață, nu toată lumea poate să o poarte. Ai grijă cu ce o combini, pentru că s-ar putea ca outfit-ul tău să fie mult prea...dulce.

 

 

Umbrela uni sex

Simplă, fără pretenții din punctul de vedere ale designe-ului, umbrela uni sex este perfectă atucni cînd vezi umbrela ca pe un accesoriu util și mai puțin fashion.

 

 

Umbrela rapsodie

Te uiți în sus, și în loc să nu vezi nimic, vezi o floare. Cum crezi că te simți sub acest accesoriu? Fabulos!

 

 

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®