Arhiva
Popular Posts

Cum ne alegem pijamalele

by .

Cămaşa de noapte sau pijamaua este o lenjerie de corp care trebuie aleasă şi folosită cu responsabilitate, deoarece aproape o treime din viaţă o petrecem dormind. Tocmai de aceea, aceasta ar trebui să fie ca un "al doilea rând de piele", care să protejeze corpul.

În ceea ce priveşte variaţiile de temperatură şi umiditate din timpul somnului, acestea sunt atenuate de plapumă, pătură, cearşafuri, perne şi de microclimatul camerei.

O cămaşă de noapte sănătoasă este făcută din in sau bumbac, fără multe cusături, fără nasturi, catarame, care ar putea ştrangula circulaţia, irita sau zgâria pielea.

O grijă deosebită la această lenjerie de corp este de a nu se folosi la spălat detergenţi, parfumuri sau săpunuri caustice. Cămaşa de noapte sau pijamaua trebuie să aibă şi calitatea de a absorbi transpiraţia.

De aceea, cu cămaşa de noapte nu se iese din dormitor, pentru a nu agresa pe cei din jur cu mirosul sau pentru a nu exista riscul de a-i contamina cu microbi. Nici în spital sau săli de tratamente nu se umblă în pijama, fără un halat de casă sau capot, şi cu atât mai mult în exterior.

Folosirea corectă a acestui articol de îmbrăcăminte este un semn de civilizaţie, în primul rând, pentru că astfel pot fi prevenite multe boli infecto-contagioase, alergice sau unele tulburări de somn.

 

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®