Arhiva
Popular Posts

Cum îți distrugi hainele fără să știi

by .

Păstrezi hainele pe umerașe de sârmă

Umerașele de sârmă nu oferă suportul de care au nevoie hainele tale și le strică forma. Investește în unele solide, căptușite cu pânză, pentru că astfel materialele se vor păstra mai bine.

 

Puloverele stau pe umeraș ca o cămașă normală

Dacă lași puloverele să atârne pe umeraș, le lărgești. Dacă nu ai loc să le ții pe rafturi separate, împăturește-le cu grijă pe umeraș, astfel încât să nu atîrne.

 

Îți ții hainele în pungi de plastic

Poate ai impresia că hainele se păstrează mai bine dacă le ții în pungi de plastic, însă adevărul este cu totul altul. Materialele trebuie să respire iar pungile păstrează mirosurile neplăcute și umiditatea. Dacă ți se pare că hainele se șifonează în dulap, este pentru că umerașele stau prea aproape unele de altele. Ar trebui să fie la distanța de aproximativ 2 centimetri.

 

Îți lași sutienele la întîmplare.

Dacă îți înghesui sutienele într-un dulap, riști să strici formele cupelor și nu îți vor mai oferi suportul de care ai nevoie. Este indicat să le păstrezi unul în altul, astfel nu se vor deforma.

 

Nu speli hainele cu atenție

Când bagi la spălat, asigură-te că închei fiecare nasture, fermoar și cârlig, pentru că altfel se pot prinde de alte haine. În plus hainele colorate, precum blugii, trebuie spălați pe dos, pentru ca nunța să reziste mai mult.

 

Folosești prea mult detergent

Excesul de detergent poate rămâne sub gulerul cămășilor sau sub manșete și duce la formarea bacteriilor. Ai nevoie de mai mult detergent doar dacă stai într-o zonă cu apă dură, dacă nu, nu depăși doza recomandată pe ambalajul detergentului.

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®