Arhiva
Popular Posts

Cele mai inutile produse cosmetice pentru care nu merită să cheltui banii

by .

Frumos ambalaj și publicitate obsesională, promițătoare. Datorită acestor factori, femeile cumpără foare des produsele de care în scurt timp se dezamăgesc foarte tare. Din păcate nu toate produsele au efectul promis după utilizare. Verificați mai jos lista de produse pentru care nu merită să cheltuiți - bani aruncați în vânt pe nimic și confuzie garantată. De ce să cheltui bani pe produse cosmetice inutile dacă puteți folosi produse cu efect dovedit?

 

1.Vîrfuri despicate-este neplăcut. La fel de frustrant este să realizezi că singura modalitate de a scăpa de ele este-tunsoarea. Nici un ser sau ulei împotriva vîrfurilor despicate, nici alte opțiuni nu sunt tratamente miraculoase pentru a face față acestei probleme.

2. Celulita. Să scapi de celulită poți doar în cazul cînd regulat faci sport și o alimentație sănătoasă. Crema anti-celulită-un mit. Ea poate înmuia pielea dar de crusta neplăcută nu te va scăpa.

3. Tonicul pe care îl utilizezi după spălare, foarte rar se întîlnește cu adevărat eficient. Alege cu înțelepciune cînd vrei să procuri, multe produse elimină doar murdăria fără celulele de piele moartă. Tonicul e bun doar pentru restabilirea pH echilibrul pielii. Cu această funcție se descurcă bine o cremă de zi, în multe cazuri, tonicul e în plus.

4.Gelul de duș, usucă foarte tare pielea, distruge stratul protector. Cel mai bine este folosirea unui săpun hidratant care e mai eftin și mai puțin dăunător.

5. Care este diferența dintre o cremă de mâini, de picioare, sau loțiune pentru corp? Corect: niciuna! Pentru îngrijirea pielii e bine de folosit un produs care avantajează tot corpul

6. Crema anti-rid. Să îți reîntorci tinerețea cu ajutorul cremelor, din păcate e imposibil. Majoritatea persoanelor de vârsta a treia care vor să vadă rezultate reale, trebuie să meargă la o intervenție chirurgicală. Mai bine cheltuiți banii pe o cremă hidratantă.

7. Scrub de buze. Produsele de exfoliere pentru buze sunt inutile. În cazul în care doriți să îndepărtați celulele moarte o puteți face cu o periuță moale de dinți sau cu un prosop. Nu merită să chetuiți banii pentru acest produs costisitor.

8. Ulei pentru cuticule. În acest caz ar fi bine să folosiți unguente sau creme. Experții ne sugerează să folosim orice marcă disponibilă în farmacii care au capacitatea de a trata cuticulele.

9. Șampon nuanțator. Datorită acestui șampon nu veți deveni blonde, brunete sau roșcate. Cel mai bun mod de ați păstra culoarea- folosește șampon uscat care absoarbe grăsimea și nu afectează culoarea părului. 

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®