Arhiva
Popular Posts

3 lucruri pe care nu le știai despre micul dejun

by .

 

 

Prima masă a zilei este cea mai importantă, fără doar și poate! După ce te-ai trezit, corpul și creierul au nevoie imediat de energie pentru a pune totul în funcțiune.

Statistic, a fost demostrat că oamenii care sar peste micul dejun sau mănâncă unul nesănătos au probleme cu greutatea, sunt veșnic obosiți psihic și fizic și au imunitatea scăzută.

1. În timpul somnului organismul consumă între 300 și 500 calorii. Atunci când te trezești, corpul și creierul au fost fără hrană timp de 8-10 ore. Asta înseamnă că nivelul zahărului din sânge este scăzut, iar creierul și mușchii au nevoie de glucoză pentru a funcționa.

 

2. Lipsa micului dejun nu ajută în nici un fel la slăbit. Unii oameni cred în mod eronat că

sărind peste micul dejun, vor reduce aportul de calorii consumate și că îi va ajuta să piardă în sfîrșit de greutate. Însă lipsa micului dejun duce la supraalimentare la una dintre mesele zilei respective, de obicei produse nesănătoase, bogate în calorii și grăsimi.

 

3.Cafeaua, cerealele dulci și croissant-ul nu sunt indicate pentru micul dejun. Zahărul și cofeina ajung în sânge și produc energie aproape instant, dar nu pentru mult timp. De aceea, după un astfel de mic dejun ne putem simți revitalizați, dar când efectul dispare ne simțim și mai obosiți.

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®