Arhiva
Popular Posts

Cum scăpăm de mirosul de transpirație

by .

Transpirația abundentă devine o problemă majoră chiar și pentru femeile foarte îngrijite. Sunt persoane care chiar dacă se spală de minimum două ori pe zi, transpiră atunci când se află într-o cameră foarte călduroasă sau atunci când sunt foarte emoționate.

Dacă faci parte din această categorie  înseamnă că ai nevoie de mici trucuri  care să te ajute în astfel de situații.

 

1.Oțet de mere

Tot ce ai de făcut este să îl aplici pe axilă seara, cu puțin timp înainte de culcare. Să te asiguri că s-a uscat complet înainte să adormi. De dimineață spală-te cu apă și săpun și vei observa apoi că acizii absorbiți de piele în timpul nopții te ajută să rămâi cu axila uscată pe parcursul zilei. De asemenea oțetul de mere neutralizează mirosurile neplăcute.


 

 

2. Bicarbonat de sodium

Amestecă bicarbonat de sodiu cu apă până când obții o pastă groasă, ce se întinde apoi pe axilă și se lasă să acționeze timp de 25 de minute. Repetă tratamentul câteva zile la rând și vei observa cu siguranță eficacitatea lui.


 

 

3. Cartof crud

Știai că un cartof poate absorbi mirosul urât de transpirație? Înainte de a pleca de acasă fă un duș. După ce te-ai uscat, ține câteva secunde o felie de cartof crud sub braț. Lasă să se usuce și aplică antiperspirantul sau deodorantul tău obișnuit.


 

 

4.Pudră de talc

Pudra de talc nu este numai pentru bebeluși. Ea este excelentă mai ales în momentele în care transpiri excesiv. Cu ajutorul unui disc demachiant aplică o cantitate mică de pudră de talc la subraț, pentru a usca zona. Însă ai grijă să nu folosești pudră de talc dacă porți haine închise la culoare, riști să lași urme albe  care nu vor arăta tocmai bine pe hainele tale.


 

 

Schimbări în alimentație

 

Dacă ai probleme cu transpirația, trebuie să ai mare grijă și la ce mănânci. În primul rând evită lichidele fierbinți deoarece acestea stimulează și mai mult transpirația. De asemenea mesele bogate în sare și grăsimi stimulează transpirația, alături de ardeiul iute și alte condimente sau băuturi alcoolice. Mare atenție la orice aliment ce conține cofeină, de la cafea și ceai( negru și verde) la cola și ciocolată, toate stimulează puternic glandele sudoripare. 

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®