Arhiva
Popular Posts

Cum poți reduce stresul la locul de muncă

by .

De cele mai multe ori oamenii petrec mai mult de 8 ore la locul de muncă, ceea ce înseamnă peste o treime din zi. Mediul în care lucrezi, problemele survenite zilnic îți pot influența semnificativ starea psihică, mai mult decât atât îți poate afecta chiar și viața personală.

Munca poate fi extrem de stresantă indiferent de faptul că îți câștigi existența într-un birou, fabrică sau în cadrul învațământului.

 

SFATURI PENTRU A REDUCE STRESUL LA LOCUL DE MUNCĂ

Faceți cel puțin 30 de minute de exerciții zilnice pentru o detensionare maximă. Dacă programul nu vă permite, puteți împărți activitatea fizică în 3 sau mai multe segvențe scurte.

 

-Exercițiile de respirație profundă te ajută să obții o cantitate mai mare de oxigen.

-Optati pentru o alimentație care vă oferă mai multă energie. Alimentația sănatoasă vă poate ajuta să treceti mai usor peste situațiile stresante. Prin consumul de mese mici, dar frecvente, organismul va menține în echilibru nivelul de zahar din sânge.

-Eliminați comportamentele negative. Gandiți pozitiv.

-Încercati sa plecați mai devreme de acasă, chiar și 10-15 minute pot fi importante. Dacă ajungeți mai devreme la locul de muncă, veți avea timp să beți cafeaua, să socializați cu alți colegi și să vă organizați mai bine sarcinile și prioritățile pentru restul zilei de muncă.

-Învață să te relaxezi, momentele de relaxare sunt foarte importante în ținerea sub control a stresului.

-Nu vă agățați mereu de succes. Se spune că trebuie să fii mereu învingător și să nu accepți o înfrângere, dar câteodată chiar trebuie să recunoști faptul că un lucru nu a ieșit chiar așa cum ți-ai dorit dacă vrei să poți să mergi mai departe. Nu te mai implica în lucruri care nu mai au sens sau a căror finalizare nu poate fi întrevăzută.

-Fiecare dintre noi deține metodele proprii prin care elimină sau reduce stresul zilnic, depinde doar de noi cât de mult luam atitudine iîn combaterea acestuia.

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®