Arhiva
Popular Posts

​ Cum să îți decorezi casa de sărbători.7 idei ingenioase

by .

Se apropie cu paşi repezi Crăciunul, cea mai aşteptată Sărbătoare din an, dar şi cea mai activă. Cumpărături, cadouri, preparate culinare elaborate, bradul de Crăciun, oranamentele, să instalezi luminiţe, etc. Acum e momentul să devii creativ/ă. Dacă inspiraţia te-a părăsit ne-am gândit să îţi dăm noi câteva idei, cum să îţi decorezi casa de Crăciun în câţiva paşi simpli şi cu buget redus.

 

Pasul 1 Intrarea în casă

 

Decorează intrarea în aşa fel încât prietenii şi familia să simtă magia Sărbătorilor de îndată ce intră pe uşă. În primul rând decorează uşa cu o frumoasă coroană împletită de brad. Poţi să o faci chiar tu ( folosind crengi cumpărate din piaţă) şi apoi să o decorezi cu ghinde şi nuci poleite cu vopsea, globuri mici şi o fundă mare roşie sau albă din material textil.

Pasul 2 Holul

 

În timp ce musafirii se descalţă poţi pune lângă cuier o măsuţă pe care să o decorezi cu câteva lumânări parfumate (poţi folosi un bol plin de nuci şi o lumânare mare, iar pentru miros alege portocale şi scorţişoară, ca să se simtă aroma Crăciunului încă de la intrare) o tăviţă cu bomboane de pom din care să se poate servi la intrare.

Pasu 3 Sufrageria

 

Aici e locul în care o să vă petreceţi cel mai mult timp aşa că trebuie să fie cu adevărat magic. Cumpărati un brad de Crăciun. Dacă locuiţi în chirie şi aveţi o singură cameră, cea mai bună idee rămâne bradul sub formă de stiker. Dar chiar şi aşa nu renunţaţi la brad, fiindcă fără brad, Crăciunul îşi pierde tot farmecul. Cât despre decoraţiuni puteţi opta pentru globuri, mascote, ornamente din lemn, din hârtie, în multe culori sau o singură culoare, după sufletul vostru. Cu cât e mai original cu atât mai bine. Iar dacă aveţi şemineu nu uitaţi să prindeţi deasupra câteva şosete ca să le găsească mai repede Moş Crăciun.

Pasul 4 Masa de Crăciun

 

Masă de Crăciun e foarte importantă fiindcă captează toată atenţia. Aşa că, pe lângă preparatele delicioase trebuie să vă ocupaţi şi de decoraţiuni. O idee ar fi să cumpăraţi şerveţele tematice, să puneţi un ornament mare în mijloc, câteva lumânări, crengi de brad etc. Puteţi merge pe combinaţia alb/roşu care nu dă greş niciodată, dar şi pe alte nuanţe: auriu,argintiu,verde smarald, vişiniu etc în funcţie de stilul sufrageriei voastre. 

Pasu 5 Dormitorul

 

Chiar dacă acesta primeşte cea mai puţină atenţie tot puteţi creea puţină atmosferă cu ajutorul unei instalaţiei electrice .Cel puţin pe perioada Sărbătorilor o să aveţi impresia că dormiţi într-o lume de basm.

Pasul 6 Balconul

Balconul îl decoraţi practic pentru trecători. Ţineţi minte cât e de frumos să te plimbi pe stradă şi să ai ce privi? În funcţie de buget puteţi decora totul simplu cu ajutorul unei instalaţii electrice sau mai elaborat cu stikere, un brad de Crăciun micuţ, fulgi de zăpadă, dar şi numeroase figurine.
 

Pasul 7 Grădina

 Puteţi să umpleţi grădina cu figurine, să împodobiţi un brad de Crăciun imens, să faceţi câţiva oameni de zăpadă.  Dacă bugetul va limitează atunci puteţi aduce magia Sărbătorilor cu câteva figurine şi obiecte reprezentative chiar lângă uşa, puteţi împodobi poarta cu crengi de brad şi fundiţe şi puteţi pune câteva felinare împodobite pe aleea ce duce spre casă.
 

Despre noi

Compania IUVAS activează în domeniul industriei ușoare de la 24 februarie 1998.
Ea este localizată în zona industrială a municipiului Chișinău, sectorul Ciocana, str. Meșterul Manole, 9.
Întreprinderea IUVAS este specializată în confecâionarea produselor din tricot, care corespund cerințelor de calitate, dar și celor mai noi tendințe ale modei.
Este una din cele mai cunoscute firme de tricotaje din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea articolelor, dotarea tehnică a întreprinderii, promptitudinea în executarea și livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, prețuri accesibile.

Contacte

  • (+373 22) 47-80-29
  • (+373 22) 47-80-29
  • lilia_iuvas@mail.ru iuvassrl@mail.ru

Facebook

www.iuvas.com - all right reserved ®